Rohkema info nägemiseks:

SPORDIAREENID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Välispordiväljakute ja piirdeaedade ehitus | spordiinventari müük ja paigaldus | aluste rajamine ja eriehitustööd | konsultatsioon

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas otsite usaldusväärset ja professionaalset partnerit spordiväljakute ehitamiseks, hooldamiseks, spordiinventari müümiseks ja paigaldamiseks? Teie otsingud on lõppenud – Spordiareenid OÜ on siin, et täita kõiki teie spordirajatiste vajadusi!

Meie ettevõte on spetsialiseerunud kvaliteetsete spordiväljakute ehitamisele ja hooldamisele ning spordiinventari müümisele ja paigaldamisele. Oleme uhked selle üle, et meie pikaajaline kogemus spordirajatiste valdkonnas on teinud meist usaldusväärse ja kõrgelt hinnatud partneri spordikogukondadele üle kogu riigi.

Meie eksperdid on spetsialiseerunud spordiväljakute ehitamisele, olgu selleks siis jalgpalli-, korvpalli-, võrkpalli- või tennisemängude väljakud. Lisaks ehitame ja hooldame jooksu-, jalgpalli- ja kergejõustikuväljakuid, tagades alati tipptasemel kvaliteedi ja ohutuse. Pakume laias valikus spordiinventari, sealhulgas postid, võrgud, pallid, mänguvahendid ja muud vajalikud tarvikud. Meie meeskond paigaldab inventari professionaalselt ja tagab, et see vastaks kõrgeimatele standarditele.

Meie spetsialistid pakuvad professionaalseid konsultatsioone, aidates teil valida sobivaimad lahendused vastavalt teie vajadustele ja eelarvele. Kas soovite rajada uue spordiväljaku või uuendada olemasolevat? Meie meeskond on valmis aitama teil kujundada ja sisustada väljakut vastavalt teie soovidele ja nõuetele.

Oleme pühendunud klientide rahulolu saavutamisele, pakkudes alati kvaliteetseid teenuseid ja parimaid tooteid. Meie kogenud meeskond teab, kui oluline on spordirajatisi õigesti kavandada ja hooldada, et tagada nende vastupidavus ja ohutus. Lisaks pakume konkurentsivõimelisi hindu ja kiiret ning tõhusat teenindust.

Olenemata sellest, kas olete spordiklubi juht, kooliõpetaja või linnavalitsuse esindaja, oleme valmis aitama teil luua parimaid spordi- ja vabaajakeskkondi. Võtke meiega ühendust juba täna ja leiame koos teiega parima lahenduse teie spordirajatiste projektile. Spordiareenid OÜ - Teie usaldusväärne partner spordirajatiste maailmas!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

SPORDIAREENID OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kertu P.

Suurepärane koostöökogemus! Spordiareenid OÜ olid äärmiselt professionaalsed ja vastutulelikud meie eriliste vajaduste suhtes.

- Johan T.

Ületasid ootused! Spordiareenid OÜ meeskond tegi imet meie kooli spordiväljaku renoveerimisel. Nad olid kiired, täpsed ja sõbralikud.

- Mart B.

Imeline töö! Spordiareenid OÜ olid kiired, täpsed ja professionaalsed. Nende pühendumus detailidele ja klientide rahulolule on kiiduväärt.

SPORDIAREENID OÜ tegevusaruanne 2022

Spordiareenid OÜ on Eestis asutatud ettevõte, mis on pühendunud spordiväljakute ehitusele, spordiinventari müügile ja paigaldusele ning pakub ka konsultatsiooniteenuseid. Alates selle asutamisest 2009. aastal on ettevõtte eesmärk olnud rajada Eestisse atraktiivseid ja eristuvaid spordiväljakuid ning tõsta treeningkeskkondade kvaliteeti. Ettevõtte tegevusalaks on mujal liigitamata rajatiste ehitus (EMTAK 2009 järgi 42991). Majandustegevusteade: EEH009578 (Ehitamine - üldehituslik ehitamine). Spordiareenid OÜ on internetis kättesaadav oma kodulehel www.spordiareenid.ee ning aktiivne ka

Dropdown

kõik artiklid

Millised on erinevate spordiväljakute katete hooldamise nõuded?

Spordiväljakute katted on erinevad, igaüks oma unikaalsete omaduste ja hooldusnõuetega. Käesolevas artiklis käsitleme, kuidas erinevaid katteid hooldada, et tag
ssb.ee
Spordiväljakute katted on erinevad, igaüks oma unikaalsete omaduste ja hooldusnõuetega. Käesolevas artiklis käsitleme, kuidas erinevaid katteid hooldada, et tagada nende pikaajaline kasutus ja hea seisukord. Plastikkate: Minimaalne hooldus, maksimaalne kasutus Plastikkate on praktiline valik, vajades minimaalset hooldust. Olgu tegemist mullaga, lehtede, kemikaalide või muude elementidega, plastikkatte puhastamine on lihtne. Lehepuhurid ja kõrgsurvepesurid on lubatud, samuti neutraalsete pesuainetega puhastamine. Plastikkatte eluiga on märkimisväärne, ulatudes 15-20 aastani keskmise

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.