Rohkema info nägemiseks:

PRT AUTOMATION OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 685; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PRT AUTOMATION OÜ kohta arvamuslugu!"

PRT AUTOMATION OÜ hetkeolukord

Juba 685 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

1. Ettevõtte üldinformatsioon

PRT Automation OÜ asutati 12 oktoobril 2009. aastal. Peamiseks tegevusvaldkonnaks on automatiseerimis- ja programmeerimisteenuse pakkumine ettevõtetele. Eelkõige omatakse ülevaadet ja teoreetilist ning praktilist kogemust puidutööstusettevõtete tööstusliinide protsessidest.

Kitsam spetsiifiline valdkond on tööstusprotsesside visualiseerimine arvutis. Lisaks tööstusprotsesse kirjeldavate andmete automaatne kogumine ning nende põhjal analüüsivahendite koostamine vastavalt klientide eripäradele ja soovidele.

Osaühingul on üks omanik ja üks töölepingu alusel töötav töötaja.

2. Aruandeaasta olulisemad sündmused

Aruandeaasta oluliseim näitaja on see, et tööaeg on olnud täielikult erinevate projektidega kaetud olnud. Osutatakse teenust mitmetele Eestis ja välismaal (Soome, Läti) tegutsevatele puidutööstus ettevõtetele. Aastatega on väljakujunenud kindlad koostööpartnerid.

Müügitulu teeniti kokku 273,2 tuhat eurot, mis on 29 % enam, kui varasemal aastal. Müügitulust 43 % teeniti teenuse osutamisest väljaspoole

Eestit. Majandusaasta kasumiks kujunes 71,2 tuhat eurot.

Aruandeaastal maksti osaühingu omankule 35 tuhat eurot dividende, millelt arvestatud ja makstud tulumaksu 7,2 tuhat eurot .

Aruandeaastal IT seadmeid ja töövahendeid kokku kahe tuhande euro väätuses.

Tööjõukulud kokku 2022. aastal olid 92,6 tuhat eurot.

3. Tegevusplaanid ja –suunad järgnevaks perioodiks

Järgnevas perioodis on tööaeg juba suures osas planeeritud. Tegeletakse jätkuvalt erinevate saetööstuste moderniseerimisega.

OÜ PRT Automation on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

__________________________

Juhatuse liige (Priit Poopuu)

PRT AUTOMATION OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.