Rohkema info nägemiseks:

REVONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Spetsialiseerume ainulaadsete ja vastupidavate võlvhoonete loomisele, ühendades ajatu käsitöö traditsioonid uusimate tehnoloogiliste lahendustega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Vana-Rooma võlvhooned olid oma aja imed, kohad, kus õpiti laduma ristvõlvi - kunst, mis on meie tänapäeva maailmas peaaegu kaduma läinud. Õnneks pole see kunst Eestis veel unustatud. Juba pea kümme sajandit on Eestis ehitatud võlvhooneid, millest paljud seisavad tänapäevalgi uhkelt, näidates oma vastupidavust ajahambale. Kuigi võlvitud hoonete ehitamine on muutunud haruldaseks oskuseks, on meie missiooniks see väärikas ehitustraditsioon taaselustada ja arendada, pakkudes sulle võimalust omada endale midagi erakordset.

Me mõistame, kui oluline on sinu aeg. Revonia pakub sulle lahendust, mis võimaldab sul enda unistuste hoone kätte saada vaid kahe nädalaga. Paigaldamine võtab aega vaid ühe päeva. Meie võlvhonnud peavad vastu terve sajandi ja vajavad minimaalselt hooldust, andes sulle võimaluse keskenduda asjadele, mis on tõeliselt olulised - olgu selleks siis pere, hobid, töö või puhkus.

Kas sa otsid keldrit, sauna, moodulmaja või aiamaja? Meil on sulle õige lahendus. Meie viiest lihtsast moodulist saame luua võlvhoone alates 4,5 m²-st kuni sadade ruutmeetriteni. Erinevaid mooduleid kombineerides saame luua ruumiplaneeringu, mis vastab täpselt sinu vajadustele. Lisaks sellele, et meie ehitised on vastupidavad ja funktsionaalsed, pöörame suurt tähelepanu ka siseviimistlusele. Kasutame looduslikke ehitusmaterjale ning paljud detailid valmivad käsitööna, tagades sinu hoonele isikupära ja stiili.

Me hoolime nii keskkonnast kui ka sinu rahakotist. Revonia võlvhooned vastavad ligi nullenergia standardile. Hoone kaetakse pinnasega, mis suvel hoiab ruumid mõnusalt jahedad ja talvel pakub kaitset pakase eest. See võimaldab hoida küttekulud madalad, säästes nii loodust kui ka sinu raha.

Oleme kogunud teadmisi alates 2012. aastast ning oleme uhked, et oleme nüüdseks paigaldanud üle 900 võlvhoone mitmel pool maailmas, sealhulgas Eestis, Soomes, Lätis, Norras, Rootsis, Suurbritannias, Austrias ja Saksamaal. Oleme pidevas arengus, täiendades järjepidevalt oma teadmisi, et ehitada sulle ja sinu jaoks väärikas, säästlik ning sinu aega hindav võlvhoone.

Otsid vastupidavat, funktsionaalset ja keskkonnasõbralikku ehitist? Ära otsi enam, sest Revonia võlvhooned pakuvad sulle just seda. Võta meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse sinu vajadustele. Olgu sinu unistus kelder, saun, moodulmaja või aiamaja - meie oleme siin, et muuta su unistused reaalsuseks, ja seda viisil, mis säästab sinu aega ja raha.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

REVONIA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina O.

Revonia võlvhoone muutis mu unistused reaalsuseks. See pole mitte ainult ilus, vaid ka praktiline ja vastupidav. Soovitan seda kõigile, kes otsivad ainulaadset ehitist.

- Kristi H.

Olen äärmiselt rahul oma uue saunamajaga Revonialt. See pole mitte ainult elegantne, vaid ka väga mugav ja funktsionaalne. Suurepärane töö!

- Andres K.

Minu uus Revonia võlvkelder on ideaalne veinikeldriks. See on just see, mida ma otsisin - jahedus, stiil ja vastupidavus. Olen äärmiselt rahul!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

REVONIA OÜ tegevusaruanne 2022

Revonia OÜ, mida edaspidi nimetatakse ka Ettevõtteks, alustas oma tegevust 16. oktoobril 2009. aastal. See on olnud pikk ja viljakas teekond, mille jooksul on ettevõte kasvanud ja arenenud, et saada tunnustatud tootjaks oma valdkonnas. Alates 2014. aastast on ettevõtte peamine tegevusala moodulkeldrite, saunade ja hoonete tootmine, mida turustatakse kaubamärgi Revonia all. See on olnud ettevõtte peamine fookus ja nad on pühendunud kvaliteetsete toodete pakkumisele oma klientidele. Enamus ettevõtte lahendusi on registreeritud Euroopa Liidu tööstusdisainilahenduste registris (OHIM) ja/või

Dropdown

kõik artiklid

Revonia moodulmaja tehnoloogia on aegumatu ja moodne.

Kelder, saun, moodulmaja või aiamaja – just selline nagu vajad Kaarvõlvhooneid valmistame 3 erinevast moodulist: 4,5 m2 kuusnurkse põrandaplaaniga moodul, 1
ssb.ee
Kelder, saun, moodulmaja või aiamaja – just selline nagu vajad Kaarvõlvhooneid valmistame 3 erinevast moodulist: 4,5 m2 kuusnurkse põrandaplaaniga moodul, 11,7 m2 suurune eeskojaga ja ristkülikukujulise põrandaplaaniga moodul ning veelgi suurema ruumi saavutamiseks mõeldud 9,7 m2 lisakambrimoodul. Moodulite laekõrgus on 2,5 meetrit. Pakutavatest moodulitest saab valida endale vajaliku suurusega ruumi. Samuti saab ristkülikukujulise põrandaplaaniga mooduleid omavahel liita nii pikemat kui ka lühemat külge pidi ja ühendada nendega kuusnurkse põrandaplaaniga mooduli.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.