Rohkema info nägemiseks:

KRISTIINE KODU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 277; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KRISTIINE KODU OÜ kohta arvamuslugu!"

KRISTIINE KODU OÜ hetkeolukord

Juba 277 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Kristiine Kodu OÜ on 2009. aasta septembris asutatud äriühing, mille varasem ärinimi oli United Baltc Sea OÜ ning eesmärgiks oli investeerida lühiajalistesse väärtpaberitesse.

Muudetud ärinime all soetati kinnistu Tallinnas, Kristiine linnaosas. Kinnistul on käivitatud elamuehituse arendusprojekt. Projektis osaleb ka kaasinvestor, kellele kuulub 50% Kristiine Kodu OÜ osadest.

Ettevõte ei väljastanud aruandeaastal garantiisid ega võtnud kohustusi, mis võiksid mõjutada oluliselt järgmiste majandusaastate tulemusi.

Koosseisulisi töötajaid ei ole ja juhtkond pole tasusid ja muid soodustusi saanud.

Osaühingu netovara mittevastavus nõuetele, et see moodustaks vähemalt poole Äriseadustiku §-s 136 nimetatud osakapitali suuruse või muu, seaduses sätestatud, osakapitali minimaalse suuruse, on tingitud sellest, et müügituluna saab kajastada vaid lõpetatud ja asjaõigusliku lepinguga sätestatud müügitehingud. Vastavalt raamatupidamisseadusele tuleb aga perioodikulud kajastada kuluna nende tekkimisel.

Kristiine Kodu OÜ on jätkuvalt tegutsev.

Tarmo Rooteman

Juhatuse liige

KRISTIINE KODU OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.