Rohkema info nägemiseks:

LUMAV COMMERCE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 7770; jälgijaid - 12. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LUMAV COMMERCE OÜ kohta arvamuslugu!"

LUMAV COMMERCE OÜ hetkeolukord

Juba 7770 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 15 korda.

Tegevusaruanne 2022

Lumav Commerce OÜ kanti äriregistrisse 02. oktoobril 2009. aastal.

Lumav Commerce OÜ juhatus on äriseadustikust lähtuvalt koostanud 2022. aasta raamatupidamise aastaaruande, mis kajastab õigesti ja õiglaselt osaühingu vara, kohustisi ja omakapitali ning majandustegevuse tulemust.

Raamatupidamise aastaaruande koostamisel on järgitud raamatupidamise seaduse ja hea Eesti Finantsaruandluse standarditest tulenevaid nõudeid.

Vara ja kohustisi on hinnatud kaalutletud ja konservatiivsetel alustel. Raamatupidamise aastaaruande koostamine nõuab hinnangute andmist, need hinnangud põhinevad aktuaalsel informatsioonil äriühingu seisundist ning kavatsustest ja riskidest raamatupidamise aastaaruande koostamiskuupäeva seisuga. Majandusaastal või varasematel perioodidel kajastatud majandustehingute lõplik tulemus võib erineda käesoleval perioodil antud hinnangust.

2022. aastal oli Lumav Commerce OÜ põhiliseks tegevusalaks programmeerimine, 2023.aastal jätkatakse samal tegevussuunal.

Aruandeaastal oli osaühingu müügitulu 1 806 813 eurot, eelneval 2021.aastal oli müügitulu 1 913 882 eurot.

2022 oli ettevõtte Lumav Commerce OÜ kahjum 316 373 eurot.

Aastal 2022 investeerisime uude tarkvarasse (Magento PWA Studio) ja tiimi väljaõppele selle tarkvara kui ka üldiste protsesside valdkonnas.

Uue tehnoloogia (PWA) implementeerimine, mis on läinud sõltuvalt projektist ca 3x ajamahukamaks (st kulud nii palju suuremad). Kuna esimesed projektid olid riskantsemad, fikseerisime need st kandsime kogu riski. Olukord majanduses ja e-kaubanduses tekitab klientides (e-poodnikud) ebakindlust ning Eesti turule on tulnud ka välismaiseid konkurente.

Lumav Commerce on nüüdseks ületanud uue tarkvara õppimiskõvera (sh. riskantsed projektid edukalt lõpetatud), optimeerinud meeskonda ja parandanud protsesse pakkumaks klientidele paremat teenust. Tegeleme uute klientide leidmise ja uute arengusuundade loomisega.

Lumav Commerce OÜ on kaasanud ka investori. Läbi investori saab Lumav Commerce OÜ lisakapitali, aitab leida uusi kliente (sh välismaal).

Ettevõtte omanikud usuvad, et need meetmed aitavad Lumav Commerce OÜ'l kasvamist jätkata.

Lumav on usaldusväärne, äriliselt kaasamõtlev tehniline arenduspartner, kelle eesmärk e-äri lahendusi luues on tagada kliendile ärikasv läbi tehnilise lahenduse kvaliteedi ja nõuandlikkuse. Lumav Commerce OÜ pakub analüüsi, kasutajaliidese loomist, tehnilist analüüsi ja selle elluviimist. Lisaks järelhooldust ja analüüsipõhist kasvule suunatud arendust. Ollakse Baltikumi üks neljast Magento ametlikuks partneriks valitutest ja ainuke Eesti kapitalil olev Magento partnerettevõte.

Ettevõttel on kogemus lao-, tootmis- ja raamatupidamistarkvara programmeerimisel ning erinevate liidestuste loomisel kokku juba kümme aastat.

Saame hakkama ka kõige keerulisemate e-äri tehniliste väljakutsetega.

Peamised finantssuhtarvud: 2022 2021

Müügitulu 1 806 813 1 913 882

Käibe kasv (%) -5,6% 19,7%

Puhasrentaablus (%) -18% 6%

ROE (%) -213% 25%

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) 0,58 2,28

Käibe kasv (%) = (müügitulu 2021 – müügitulu 2020)/ müügitulu 2020 * 100

Puhasrentaablus (%) = puhaskasum/ müügitulu * 100

ROE (%) = puhaskasum/ omakapital kokku * 100

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) = käibevara/lühiajalised kohustused

LUMAV COMMERCE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.