Rohkema info nägemiseks:

FLEIENVENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud ventilatsioonisüsteemide ja kliimaseadmete paigaldamisele, hooldusele ning energiasäästlikele lahendustele, pakkudes klientidele optimaalset sisekliimat ja tervislikku õhkkonda.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan T.

Suurepärane teenindus ja professionaalne töö!

Meie ventilatsioonisüsteem töötab nüüd suurepäraselt.

Täname!

- Erika L.

Energiasäästlikud lahendused aitasid meil märkimisväärselt vähendada kulutusi.

Aitäh!

- Laura M.

Klienditeenindus oli suurepärane, töötajad olid sõbralikud ja asjatundlikud. Meie ventilatsioonisüsteemi probleemid lahendati kiiresti.

Julgen soovitada!

FLEIENVENT OÜ tegevusaruanne 2022

Fleienvent OÜ, mis on tuntud oma kvaliteetsete ventilatsioonitööde poolest, on teinud märkimisväärseid edusamme oma 2021. majandusaasta jooksul. Ettevõtte põhitegevuseks olid ventilatsioonitööd, mis on oluline osa igasuguse ehitusprojekti edukuses. Fleienvent OÜ on tõestanud oma ekspertiisi selles valdkonnas, pakkudes oma klientidele parimat teenust. Müügitulu osas teenis Fleienvent OÜ 2021. majandusaastal 322 493 eurot. See on märkimisväärne 41% suurem kui eelmisel, 2021. majandusaastal. See tõus näitab ettevõtte pidevat kasvu ja stabiilsust, mis on oluline tegur igas edukas äris.2022.

Dropdown

kõik artiklid

Energiasäästlikud ventilatsioonilahendused: Kuidas vähendada kulusid ja keskkonnamõju

Energiasäästlikud ventilatsioonilahendused on muutunud üha olulisemaks mitte ainult kulude vähendamiseks, vaid ka keskkonnamõju vähendamiseks. Need lahendused a
ssb.ee
Energiasäästlikud ventilatsioonilahendused on muutunud üha olulisemaks mitte ainult kulude vähendamiseks, vaid ka keskkonnamõju vähendamiseks. Need lahendused aitavad optimeerida ventilatsioonisüsteeme, vähendades energiatarbimist ja seeläbi ka kulutusi ning süsinikujalajälge. Üks oluline aspekt energiasäästlikus ventilatsioonis on soojustagastussüsteemid. Need süsteemid võimaldavad kasutada väljapuhutavast õhust saadavat soojust uue õhu eelsoojendamiseks. See tähendab, et enne väljapuhumist salvestatud soojus taaskasutatakse, vähendades seeläbi vajadust täiendava kütteenergia järele.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.