Rohkema info nägemiseks:

ALDENA REPAIR GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme maailmatasemel laeva remondi- ja hooldusteenuste pakkumisega, hõlmates laia valikut masinate tervise jälgimise lahendusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

ALDENA REPAIR GROUP OÜ juures oleme rohkem kui lihtsalt teenusepakkuja; oleme teie usaldusväärne partner meretööstuses. Alates meie loomisest oleme olnud laevaremondi ja -hoolduse esirinnas, pakkudes erinevaid spetsialiseeritud teenuseid, mis vastavad laevaehituse ja -remondi keerukatele vajadustele. Meie missioon on selge: Me spetsialiseerume põhjalikule laevaremondile ja -hooldusele, kasutades tipptasemel tehnoloogiat ja ekspertkäsitööd.

Meie teenuste hulka kuuluvad:

  • Mootoriremonditööd - Tagades, et teie laeva süda lööb tugevalt.
  • Terasremonditööd - Tugevdades teie laeva struktuuri terviklikkust.
  • Torustiku remonditööd - Hoides ülal teie laeva elutähtsaid artereid.
  • Elektri- ja automaatikatööd - Hoides teid kursil täiustatud tehnoloogiaga.
  • Sterntoru tihendite vahetus - Tagades kriitilised tihendid, mis kaitsevad teie laeva mootorit.
  • Ultraheli põhja paksuse mõõtmine - Hindades tugevust ja ohutust veepiiri all.
  • Ballastvee töötlussüsteemid - Tagades keskkonnanõuetele vastavuse ja operatiivse efektiivsuse.

Aldena Repair Group pakub parimakvaliteedilisi laeva remonditeenuseid. Oleme rõõmuga teatada, et meie ettevõte on sertifitseeritud Bureau Veritase standardite järgi: 9001:2015 ja 14001:2015. Samuti on Aldena Repair Group sertifitseeritud Venemaa Mereregistri poolt usaldusväärse laeva remondifirma rollis.

Meie personal saab täiendõpet erinevate laevasüsteemide, sealhulgas diiselmootorite alal. Alates juunist 2019 on meie personal sertifitseeritud Caterpillar 3500-elektrooniliste mootorite remondiks, meie tehnikud on läbinud koolituse Pon Powerilt.

Aldena Repair Group pakub sildu ohutuks ankurdamiseks ja aluste jaoks kai teenindamiseks igasugustel eesmärkidel. Sildu pakutakse muu hulgas järgmistel eesmärkidel: ootamine järgmise sõiduülesande jaoks, rutiinsete ja keskmiste laeva seadmete remont, kütteõli ja värske vee tankimine, materjalide, seadmete ja toidu vastuvõtt, laeva tehniline hooldus (keevitus, mootorid, torutööde remont) ja meeskonna vahetamine, kauba mahalaadimine, käitlemine ja ladustamine.

Küsimuste või hinnapakkumise saamiseks võtke meiega ühendust aadressil info@aldena-repair.com või helistage +372 555 17456. Liituge meiega, kui jätkame laevaremondi ja -hoolduse standardite seadmist - võtke ühendust juba täna!

UURI LISAKS

ALDENA REPAIR GROUP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan

Suurepärane teenindus ja kiire lahendus!

- Kert

Tõhus ja professionaalne töö.

- Meelis

Ületasid ootused! Tänan, Aldena Repair Group!

Kuidas regulaarne hooldus Teie laeva eluiga pikendad võib?

Laeva hooldamine on oluline selle pikaealisuse, ohutuse ja tõhususe tagamiseks. Regulaarne hooldus aitab mitte ainult ennetada ootamatuid rikkeid, vaid mängib olulist rolli ka laeva eluea pikendamisel. Merendusettevõtetele, laevaomanikele ja laevastiku haldajatele on laev oluline investeering ja selle tööea maksimeerimine on ülioluline. Laeva elutsüklit mõjutavad mitmed tegurid, sealhulgas selle ehituse kvaliteet, keskkond, milles see töötab, ja mis kõige tähtsam, selle hoolduse regulaarsus ja kvaliteet. Hästi hooldatud laev võib kesta kauem kui selle eeldatav eluiga, osutudes igale

Dropdown

kõik artiklid

Laevaehituse tulevik: jälgitavad trendid

Laevaehitustööstus seisab tehnoloogilise revolutsiooni lävel, mis lubab merendusoperatsioone ümber defineerida. Merendusteenuste olulise osalisena jälgib ALDENA
ssb.ee
Laevaehitustööstus seisab tehnoloogilise revolutsiooni lävel, mis lubab merendusoperatsioone ümber defineerida. Merendusteenuste olulise osalisena jälgib ALDENA REPAIR GROUP OÜ neid transformeerivaid trende tähelepanelikult. See postitus uurib laevaehituse tulevikku ja trende, millele tööstuse osapooled peaksid lähemalt tähelepanu pöörama. Edusammud disainis ja materjalides Kuna CAD muutub üha keerukamaks, saavad laevaehitajad luua täpsemaid ja keerukamaid kujundusi, mis maksimeerivad ruumi, efektiivsust ja ohutust. Need tööriistad võimaldavad ka paremat koostööd ülemaailmsete meeskondade

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.