Rohkema info nägemiseks:

PRINTSTART OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut kõrgtasemel trükiteenuseid, sh visiitkaardid, brošüürid, plakatid ja muud, rahuldades ka kõige nõudlikumate klientide vajadused.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas otsid parimat trükiteenust, mis vastab täpselt sinu ettevõtte vajadustele? Oled jõudnud õigesse kohta! Meie ettevõte pakub laia valikut kõrgtasemel trükiteenuseid, mis rahuldavad isegi kõige nõudlikumate klientide ootused. Oleme uhked oma mitmekülgsete trükitehnikate ja järeltöötluse võimaluste üle, mis muudavad igasuguse trükimaterjali silmapaistvaks ja meeldejäävaks.

Pakume mitmesuguseid trükitehnikaid, sealhulgas digitaaltrükki, offsettrükki, siiditrükki ja UV-trükki. Meie kogenud meeskond kasutab tipptasemel tehnoloogiat, et tagada trükimaterjalide suurepärane kvaliteet ja teravad detailid.

Meie järeltöötluse võimalused lisavad trükimaterjalidele erilise puudutuse. Olgu selleks lakikatted, fooliumtrükk, reljeeftrükk või muud eriefektid, meie meeskond teeb kõik endast oleneva, et teie trükimaterjalid säraksid.

Olenemata sellest, millist trükimaterjali vajate, oleme teie jaoks olemas. Meie valik hõlmab visiitkaarte, äritrükiseid, arveblankeid, saatelehti, ümbrikke, kutsed, tunnistused, reklaamlehti, kalendreid, voldikuid, brošüüre, plakateid, flaierid, kleebiseid ja palju muud. Meie loomingulised lahendused aitavad teil eristuda konkurentidest ja jätta unustamatu mulje.

Teie rahulolu on meie prioriteet number üks. Meie professionaalne ja sõbralik meeskond on alati valmis teid aitama ja nõustama. Oleme pühendunud tagama, et teie trükimaterjalid vastavad täpselt teie ootustele ja soovidele.

Ärge jätke kasutamata võimalust tuua oma ideed ja visioon ellu meie kõrgekvaliteediliste trükiteenuste abil. Olgu tegemist väikeste visiitkaartidega või suurte plakatitega, oleme valmis teie unikaalseid ideid ellu viima.

Võtke meiega ühendust juba täna ja avastage trükiteenuste maailm uues valguses!

KONTAKT

PRINTSTART OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria U.

Uskumatu kvaliteet ja tähelepanu detailidele. Minu trükimaterjalid näevad välja fantastilised! Aitäh!

- Jaak H.

Kiire reageerimine ja paindlikkus muudavad nad minu trükiteenuste valikuks number üks. Soovitan soojalt!

- Anna P.

Nende trükiteenused on taskukohased, kuid kvaliteet on tipptasemel. Ma olen äärmiselt rahul oma tellimustega!

PRINTSTART OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aasta oli PrintStart OÜ jaoks märkimisväärne, kuna ettevõtte põhitegevuseks oli trükieelne tegevus ja digitrükk. See on valdkond, kus ettevõte on aastate jooksul omandanud sügavaid teadmisi ja oskusi, mis on aidanud neil saavutada märkimisväärset edu. Ettevõtte majandusaasta tulemused olid muljetavaldavad. Müügitulu ulatus 1 097 tuhande euroni, mis on märkimisväärne saavutus. Veelgi enam, ettevõtte kasum oli 176 tuhat eurot, mis näitab, et ettevõte on suutnud oma tegevust tõhusalt juhtida ja kasumlikkust säilitada. PrintStart OÜ põhieesmärk järgmisel majandusaastal on hoida

Dropdown

kõik artiklid

Valmistame kõiksuguseid trükiseid!

Visiitkaardid, etiketid, brozüürid, voldikud, flaierid, plakatid, paber kleebised, kutsed, kaardid, kinkekaardid, ümbrikud, dokumendikaaned, koolitusmaterjalid,
ssb.ee
Visiitkaardid, etiketid, brozüürid, voldikud, flaierid, plakatid, paber kleebised, kutsed, kaardid, kinkekaardid, ümbrikud, dokumendikaaned, koolitusmaterjalid, reklaamtrükised, märkmikud, liimiplokid, liimköite raamatud, erikujulised trükised, karbid, ümbrised, lõuendid raamil, pcv kleebised, pvc plaadid, kapa plaadid, roll-up`id, bannerid, suure formaadilised plakatid ja palju muud. KIRJUTA MEILE: info@sinuprint.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.