Rohkema info nägemiseks:

FRESHBOX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kodumasinate müügi ja torustiku paigaldusteenuste pakkumisega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus tõhusus kohtub peensusega. FRESHBOX OÜ-s usume, et iga kodu süda peitub selle seadmete kvaliteedis ja taristu terviklikkuses. Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas- pakume tipptasemel kodumasinaid ja ekspertide torustiku paigaldusteenuseid. See pole lihtsalt väide; see on lubadus teie kodu paremaks muuta ja teie elu rikastada.

Alates meie loomisest oleme pühendunud oma klientidele kaasaegsete kodumasinate pakkumisele, mis määratlevad ümber mugavuse ja stiili. Energiatõhusatest külmikutest uuenduslikele küpsetusahjudele, iga toode on valitud tagamaks, et teie igapäevased rutiinid oleksid midagi enamat kui nauding. Meie valik on kohandatud nõudlikule koduomanikule, kes väärtustab kvaliteeti, disaini ja jätkusuutlikkust.

Mõistes, et kodu funktsionaalsus on sama oluline kui selle esteetika, laiendame oma ekspertiisi torustiku paigaldusteenustele. Meie sertifitseeritud professionaalide meeskond on varustatud teadmiste ja tööriistadega, et tagada teie kodu torustikusüsteemi tõrgeteta toimimine. Oleme uhked oma põhjaliku lähenemise üle, tagades, et iga paigaldus- ja hooldustöö viiakse läbi täpsuse ja hoolikusega.

Meie pühendumus tipptasemele kajastub meie loosungis: Tehke oma kodu paremaks, rikastage oma elu! Me seisame selle eetose eest kõiges, mida müüme ja igas teenuses, mida pakume. Liituge FRESHBOX OÜ perega ja kogege oma eluruumi muutumist mugavuse ja usaldusväärsuse pelgupaigaks.

Avastage meie valikut esmaklassilisi müügil olevaid kodumasinaid ja broneerige oma torustiku paigaldus meie ekspertidega juba täna. Omaks võtke FRESHBOX OÜ eluviis, kus iga detail on kujundatud teie kodu parimaks muutmiseks.

Kontakt

+372 58115920

FRESHBOX OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari

Suurepärased kodumasinad ja kiire paigaldus!

- Jaanika

FRESHBOX OÜ muutis meie kodu mugavamaks ja kaunimaks.

- Mart

Tänu nende professionaalsele meeskonnale on meie torustik töökorras.

Millised ohumärgid viitavad pesumasina võimalikule rikkele?

Kodumasinate optimaalses töökorras hoidmine on koduomanike ja kinnisvarahaldurite jaoks ülioluline, et tagada efektiivne majapidamine. Pesumasin on igapäevaelu nurgakivi, kuid see ei kesta igavesti. Õige aeg uuenduseks ära tundes võite säästa raha, aega ja energiat. Siin on viis märki, mis viitavad vajadusele uue pesumasina järele. Ebaefektiivsus vee- ja energiakasutuses Kui olete märganud ootamatut hüpet veearvetes või elektriarvetes, võib see olla tingitud ebaefektiivsest pesumasinast. Vanemad mudelid on vähem energiatõhusad ja tarbivad rohkem ressursse. Kui pesutsüklid võtavad

Dropdown

kõik artiklid

Millised on energiatõhusate kodumasinate eelised ja keskkonnamõju?

Energiasäästlikkus viitab tehnoloogiale, mis vajab sama funktsiooni täitmiseks vähem energiat kui tavaline kodumasin. See on lihtne kontseptsioon, millel on kau
ssb.ee
Energiasäästlikkus viitab tehnoloogiale, mis vajab sama funktsiooni täitmiseks vähem energiat kui tavaline kodumasin. See on lihtne kontseptsioon, millel on kaugeleulatuvad eelised, sealhulgas madalamad kommunaalkulud, väiksem keskkonnamõju ja loodusvarade säästmine. Energiatõhusatesse kodumasinatesse investeerimine võib tuua kaasa märkimisväärseid sääste energiakuludelt, aidata kaasa tervislikuma keskkonna loomisele, vähendades kasvuhoonegaaside heitkoguseid, ning pakkuda paremat jõudlust ja pikemat eluiga võrreldes vähem tõhusate alternatiividega. Energiareitingute mõistmine Energy Star

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.