Rohkema info nägemiseks:

SIIDILAEVAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme ajatute autoriehtede valmistamisega, kus ühendame looduslikud materjalid vääriskivide ja -metallidega, luues unikaalseid orgaanilise floora inspireeritud ehteid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kaia Saarna, kes on lõpetanud Eesti Kunstiakadeemia ehteeriala bakalaureusekraadiga aastal 2008, on ehtekunsti maailmas teinud endast nime unikaalsete autoriehete loojana. Tema kirg ehtekunsti vastu viis ta vahetusüliõpilasena Academy of Fine Arts and Design Slovakkiasse ning täiendama ennast praktikal Saksamaal ja Kreekas. Kuid see oli aastal 2009, kui ta asutas oma ehtebrändi, Kaia Saarna Jewelry Art, et viia ellu oma kirg ehte loomise vastu.

Kaia Saarna ehtebränd on pühendunud ainulaadsete autoriehete käsitsi valmistamisele, mis ühendavad looduslikud materjalid ning vääriskivid ja -metallid. Tema looming kannab endas orgaanilise floora kargeid, unistavaid ja õitsevaid elemente, luues ehted, mis on rohkem kui lihtsalt kaunistus - need on tükid kunstist ja loodusest.

Kaia Saarna ehtekavandid on originaallooming, mis tähendab, et igal ehtel on oma unikaalsus ja kordumatus. Need ei ole pelgalt ehted, vaid ka kunstiteosed, mis kannavad endas loojat ja tema pühendumust. Need ehted ei aegu, vaid säilitavad oma väärtuse aastate jooksul ning saavad põlvest põlve pärandiks.

Kaia Saarna autoriehteid kannavad inimesed, kes otsivad midagi enamat kui lihtsalt ehet. Nad soovivad kanda endaga kaasas ajatut ilu, isikupära ja kunsti. Iga ehe, mille Kaia loob, on sügava tähendusega ja isikupärane - see räägib kandja lugu ning kannab endas looduse ilu ja jõudu.

Kui otsite midagi erilist, midagi, mis jääb meelde ja mis teie elus kõlama jääb, siis on Kaia Saarna Jewelry Art teie jaoks õige koht. Iga tema ehe on lugu iseeneses, valmistatud armastuse ja kirgliku käega ning kantud soovist tuua looduse ilu teie ellu.

Kui soovite avastada maailma Kaia Saarna ainulaadsete autoriehete kaudu või kui teil on soov tellida kohandatud ehe, siis külastage tema veebipoodi või võtke temaga ühendust.

Loodame teid varsti tervitada meie e-poes või meie töötubades, kus saate lähemalt tutvuda Kaia Saarna ehetega ning lasta end kaasa haarata looduse ilu ja kunsti maagiasse. Tere tulemast Kaia Saarna Jewelry Art maailma!

Külasta minu e-poodi või võta minuga ühendust, et luua sulle unikaalne ehe!

info@kaiasaarna.com
+372 5620 8592

SIIDILAEVAD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaisa S.

Tellitud abielusõrmused on väga ilusad ning kanname neid igapäevaselt uhkusega!

- Kaspar L.

Kinkisin naisele Kadaka kaelakee sünnipäevaks. Talle väga meeldis.

- Liina T.

Töötuba oli väga tore. Juhendaja oli viisakas ning sõbralik ja sain oma esimese ehte ise valmis!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

SIIDILAEVAD OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Siidilaevad, mille asutaja on Kaia Saarna-Lauri, on tuntud oma ainulaadse ja innovaatilise ehtedisaini poolest. Saarna-Lauri on hiljuti välja tulnud uute ehteseeriatega, mida nimetatakse ,,Eksootilised viljad 2'' ja ,,Kadakas 2,,. Need uued kollektsioonid on juba saavutanud suurt populaarsust ja tunnustust, mis kinnitab veelgi Saarna-Lauri oskust luua ehteid, mis on nii esteetiliselt meeldivad kui ka kvaliteetsed. OÜ Siidilaevad ehted on laialdaselt kättesaadavad mitmesugustes disainipoodides üle Eesti. Tallinnas on neid võimalik leida sellistest kohtadest nagu Tallinn Design House, Must

Dropdown

kõik artiklid

Ehete valmistamine koos Kaia Saarnaga

Kas oled kunagi unistanud enda kätega loodud unikaalse väärisehte kandmisest? Kas soovid sukelduda ehtevalmistamise maailma, õppida kullassepa tehnoloogiaid ja
ssb.ee
Kas oled kunagi unistanud enda kätega loodud unikaalse väärisehte kandmisest? Kas soovid sukelduda ehtevalmistamise maailma, õppida kullassepa tehnoloogiaid ja kasutada kvaliteetseid materjale? Kaia Saarna ateljee Hiiumaal pakub võimalust teha need unistused teoks, viies läbi ehte valmistamise töötubasid, mis jäävad meelde terveks eluks. Käsitöö Kunsti Ja Kullassepa Saladused Kaia Saarna, kogenud ehtekunstnik ja looja, juhendab teid isiklikult ehte valmistamise protsessis. Tema ateljee Hiiumaal on koht, kus saate oma kätega luua unikaalse väärisehte, mis on kavandatud vastavalt teie enda

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.