Rohkema info nägemiseks:

PINSKA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
OÜ Pinska pakub kvaliteetset puidutöötlust ja ehituslikke lahendusi, mis vastavad kõrgeimatele standarditele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Eesti metsadest pärit puit on alati olnud üks meie riigi kõige väärtuslikumaid loodusvarasid. 1999. aastal asutatud PINSKA OÜ on pühendunud selle loodusvara jätkusuutlikule ja nutikale kasutamisele ning on selle aja jooksul kasvanud väikesest saeveskist ettevõtteks, mis keskendub puidu edasisele vääristamisele. Oleme uhked oma Eesti kapitalil põhineva päritolu üle ning meie eesmärk on pakkuda kvaliteetseid puidutooteid ja ehituslahendusi nii kohalikele kui ka rahvusvahelistele klientidele.

Meie tegevusvaldkonnad hõlmavad mitmeid olulisi valdkondi, mis aitavad kaasa puidu väärtustamisele ja selle jätkusuutlikule kasutamisele:

Meie kvalifitseeritud meeskond valmistab kvaliteetseid liimpuidutooteid, mis on vastupidavad ja mitmekülgsed, sobides nii ehitus- kui ka mööblilahendusteks.

Oleme spetsialiseerunud kõrgekvaliteediliste katusefermide tootmisele, mis aitavad luua vastupidavaid ja stabiilseid katusekonstruktsioone.

Pakume nii elementmajade kui ka moodulmajade ehitamise ja projekteerimise teenuseid, luues kaasaegseid ja energiatõhusaid elu- ja töökeskkondi.

Meie valikus on erinevad voodrilauad ja fassaadidetailid, mis lisavad hoonele iseloomu ja aitavad seda kaitsta ilmastikumõjude eest.

Meie kogenud meeskond aitab klientidel luua oma unistuste ehitusprojekte alates ideest kuni valmis hoone ehitamiseni.

Pakume laia valikut värvitud eriprofiile, mis sobivad erinevatele ehitusvajadustele ja disainilahendustele.

Meie ettevõtte põhiväärtused on kvaliteet, keskkonnasõbralikkus ja klientide rahulolu. Oleme pidevalt investeerinud tehnoloogiasse ja koolitanud oma meeskonda, et pakkuda tipptasemel tooteid ja teenuseid. Samuti hoolitseme selle eest, et meie tegevus oleks keskkonnasõbralik ja jätkusuutlik, järgides rangelt kõiki keskkonnanõudeid.

Kui olete huvitatud meie puidutoodetest või ehituslahendustest, siis palun võtke meiega ühendust. Oleme alati valmis aitama teil leida parimad puidutooted ja lahendused vastavalt teie vajadustele. PINSKA OÜ on teie usaldusväärne partner puidutööstuse ja ehitusvaldkonna projektides.

Võta ühendust ja leiame sullegi sobiva lahenduse!

kontakt

PINSKA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari S.

Nende moodulmajad on tõeliselt stiilsed ja praktilised.

- Jaak L.

Katusefermidena valmistatud tooted on vastupidavad ja usaldusväärsed.

- Toomas T.

Projekteerimine ja ehitamine sujusid neilt suurepäraselt.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Elementmajad on üks kiiremaid ja efektiivsemaid viise elamispinna

Elementmajad on üks kiiremaid ja efektiivsemaid viise elamispinna loomiseks tänapäeval. See on suurepärane lahendus nii uute kodude ehitamisel kui ka olemasolevate majade renoveerimisel. Mis teeb elementmajadest nii erilised ning miks nad on muutunud populaarseks valikuks paljudele inimestele? Esiteks, elementmajad on valmistatud tööstuslikes tingimustes. See tähendab, et elementmajade ehitusprotsess on standardiseeritud ja võimaldab suurt täpsust ja kiirust, samuti kontrollitud keskkonda, kus ilmastikuolud ei mõjuta ehituse kulgu. Ehitus tehases võimaldab ehitada samal ajal mitmeid elemente,

Dropdown

kõik artiklid

Moodulmajad - kiire, lihtne ja nutikas ehituslahendus

Moodulmajad on muutunud üha populaarsemaks ehituslahenduseks tänu oma kiirusele, lihtsusele ja nutikusele. See on ideaalne valik neile, kes soovivad kiiret ja t
ssb.ee
Moodulmajad on muutunud üha populaarsemaks ehituslahenduseks tänu oma kiirusele, lihtsusele ja nutikusele. See on ideaalne valik neile, kes soovivad kiiret ja tõhusat ehitusprotsessi, ilma et see mõjutaks kvaliteeti. Mis teeb moodulmajadest nii erilised ning miks need on muutunud populaarseks valikuks paljudele inimestele? Moodulmajad valmivad tehases Moodulmaja on ehitatud tehases ning transportitakse seejärel kohapeale, kus see kokku pannakse. See tähendab, et ehitusprotsess on standardiseeritud ja võimaldab suurt täpsust ja kiirust, samuti kontrollitud keskkonda, kus ilmastikuolud ei

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.