Rohkema info nägemiseks:

HÕBESÕLG OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume terviklikke teenuseid ehituse, kinnisvara, eritranspordi ja lipumastide paigaldamise valdkonnas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Hõbesõlg OÜ-s usume, et eduka äri alus, nagu ka tugev kodu, on ehitatud usaldusele ja tipptasemele. Meie teekond algas visiooniga pakkuda terviklikke teenuseid, mis vastavad ehituse, kinnisvaratehingute, eritranspordi ja lipumastide paigaldamise keerukatele vajadustele. Me ei ole lihtsalt ettevõte; oleme usaldusväärsuse ja kvaliteedi sümbol Eesti südames.

Ehitades unistusi reaalsuseks

Meie ehitusteenused on meie brändi nurgakivi. Mõistame, et kodu ehitamine või renoveerimine on rohkem kui lihtsalt projekt; see on ruumi loomine, mis peegeldab teie isikupära ja elustiili. Alates korterite renoveerimisest kuni eritellimusel köögikujundusteni, ja luksuslikest vannitoa ümberehitustest kuni välistingimustes eluruumideni, toome teie visiooni ellu täpsuse ja hoolitsusega.

Probleemideta kinnisvaratehingud

Kinnisvara soetamine võib olla keeruline protsess, kuid Hõbesõlg OÜ-ga on see nagu hõbedase prossi leidmine, mis täiustab suurepäraselt teie riietust. Juhendame teid igal sammul, tagades sujuva ja läbipaistva kogemuse. Olgu teil soov osta, müüa või üürida, oleme teie usaldusväärne partner kõigis kinnisvaratehingutes.

Eritranspordi lahendused

Meie sõidukipark on varustatud kõigi teie transpordivajaduste rahuldamiseks. Kompaktsest Peugeot Partnerist kuni tugeva Citroen Jumper kraanaga, meil on töö jaoks õige sõiduk. Meie transporditeenus on paindlik ja kohandatud teie nõudmistele, tagades iga kord ohutu ja õigeaegse kohaletoimetamise.

Lipumasti paigaldamine: Uhkuse sümbol

Oleme uhked oma lipumastide valmistamise ja paigaldamise üle. Lipumast ei ole lihtsalt konstruktsioon; see on uhkuse ja identiteedi avaldus. Meie oskuslik meeskond tagab, et iga paigaldus on probleemivaba protsess, pakkudes Vastlakuu ajal 10% allahindlust meie pärandi tähistamiseks.

Pühendumus tipptasemele

Meie missioon on ehitada usaldust iga sisse löödud naelaga ja iga kohaletoimetatud pakiga. Me seisame meie loosungi 'Ehitades usaldust, pakkudes tipptaset!' taga ja kutsume teid kogema Hõbesõlg OÜ erinevust. Liituge meiega partnerluses, mis lubab hoida kõrgeimaid standardeid ehituskonstruktsioonides, kinnisvaratehingutes, transporditeenustes ja palju muus.

Küsimuste ja teenusepäringute jaoks võtke meiega ühendust aadressil info@hobesolg.ee või helistage meile numbril 5555001. Las Hõbesõlg OÜ on hõbedane pross, mis lisab väärtust ja ilu teie ettevõtmistele.

Kontakt

HÕBESÕLG OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kairi S.

Suurepärane teenindus ja professionaalsus!

- Martin P.

Lipumastide paigaldus oli kiire ja korralik.

- Laura S.

Meie kodu ehitus sujus suurepäraselt!

Kuidas hinnata kinnisvaraturu hetkeolukorda enne tehingu alustamist?

Kinnisvaratehingud võivad olla keerulised ja stressirohked, kuid õige lähenemisviisiga võivad need olla ka sujuvad ja tasuvad. Olgu tegemist esmakordse ostjaga, kogenud investoriga või laieneva ettevõttega, kinnisvara ostu või müügi keerukuste mõistmine on eduka tulemuse saavutamiseks hädavajalik. Tee põhjalikku uurimistööd Alusta oma kinnisvarateekonda, saades kindla arusaama praegustest turutingimustest. Vaata trende, hindu ja nõudlust piirkonnas, kus oled huvitatud ostma või müüma. See teadmine aitab teha teadlikke otsuseid ja seada realistlikke ootusi. Kinnisvara väärtuse täpne

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas hinnata õiget transporditeenust oma kauba jaoks?

Transporditeenused on kaubanduse ja tööstuse selgroog, võimaldades kaupade liikumist ühest kohast teise. Usaldusväärne transporditeenus tagab, et tooted jõuavad
ssb.ee
Transporditeenused on kaubanduse ja tööstuse selgroog, võimaldades kaupade liikumist ühest kohast teise. Usaldusväärne transporditeenus tagab, et tooted jõuavad sihtkohta õigeaegselt ja turvaliselt, mis on oluline tarneahelate terviklikkuse säilitamiseks ja kliendi ootuste täitmiseks. Transporditeenused võivad hõlmata kohalikke kullerteenuseid kuni rahvusvaheliste kaubavedude teenusteni. Need sisaldavad maanteetransporti, raudteed, lennutransporti ja meresõitu, igaühel oma eeliste ja kaalutlustega. Oma transpordivajaduste hindamine Transportida vajaliku kauba maht ja tüüp mõjutavad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.