Rohkema info nägemiseks:

LAUER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme juhtiv metsandusettevõte, kes pakub täislahendusi metsaraieks, valgustusraieks, metsamajanduskava koostamiseks, metsa uuendamiseks ja transporditeenusteks

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Lauer OÜ, asutatud aastal 2010, on metsanduse valdkonnas tipptasemel ettevõte, kes on spetsialiseerunud metsaraie kompleksteenustele ja metsanduslikele lahendustele. Meie pühendumus metsa säästlikule majandamisele ja loodussõbralikele praktikatele muudab meid usaldusväärseks partneriks kõigile metsaomanikele.

Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes mõistavad metsanduse sügavusi ja on pühendunud metsade tervisele ning jätkusuutlikkusele. Oleme varustatud mitmekülgse masinapargiga, sealhulgas tipptasemel Ponsse Buffalo tehnoloogiaga, mis võimaldab meil teostada täpset ja efektiivset metsaraied, tagades samas metsa tervise ja tasakaalu.

Me viime läbi süsteemse valgustusraie, et tagada metsale piisav valgus ja parandada elutingimusi. Valgustusraie tulemusel jäävad alles tugevamad puud, mis soodustavad metsa tervist ja arengut. Pakume põhjalikke metsamajanduskavasid, mis annavad metsaomanikele ülevaate nende metsa olukorrast ja võimalustest. Meie ekspertide kogutud inventeerimisandmed aitavad planeerida optimaalseid metsaraieid ja säilitada metsa kvaliteeti.

Pärast raietööde lõpetamist aitame kaasa metsa uuendamisele, tagades maapinna sobiva ettevalmistamise ja vajalikud sammud loodusliku uuenduse või istutamise edendamiseks. Pakume raskeveo treileriteenust, metsa väljavedu ja metsamaterjali vedu. Meie usaldusväärne transporditeenus tagab, et teie saak jõuab sihtkohta ohutult ja õigeaegselt.

Kui soovite oma metsamaad tõhusalt ja säästlikult majandada, ärge kartke võtta meiega ühendust. Lauer OÜ on teie usaldusväärne partner metsanduse teekonnal. Kirjutage meile oma küsimuste või vajaduste kohta, ja me leiame koos parima lahenduse teie metsa heaolu ja jätkusuutlikkuse tagamiseks. Teie mets on meie mure!

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

LAUER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin V.

Lauer OÜ professionaalsus ja täpsus metsaraiedes pani meid imestama! Nad hoolivad meie metsast nii nagu meiegi. Suurepärane töö!

- Toomas E.

Meie kogemus Lauer OÜ-ga oli suurepärane! Nende ekspertiis ja tähelepanu detailidele muutsid meie metsa uuendamise sujuvaks ja tõhusaks.

- Margus A.

Mul on hea meel, et valisin Lauer OÜ. Nad tegid suurepärast tööd metsamajanduskava koostamisel ja nõustamisel. Tänan teid!

- Martin V.

Lauer OÜ professionaalsus ja täpsus metsaraiedes pani meid imestama! Nad hoolivad meie metsast nii nagu meiegi. Suurepärane töö!

- Toomas E.

Meie kogemus Lauer OÜ-ga oli suurepärane! Nende ekspertiis ja tähelepanu detailidele muutsid meie metsa uuendamise sujuvaks ja tõhusaks.

- Margus A.

Mul on hea meel, et valisin Lauer OÜ. Nad tegid suurepärast tööd metsamajanduskava koostamisel ja nõustamisel. Tänan teid!

LAUER OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Lauer, mis asutati 2010. aastal, on pühendunud metsavarumisele ja metsamajandust abistavatele teenustele. Selle ettevõtte tegevus on olnud stabiilne ja järjepidev, mis on aidanud tal saavutada märkimisväärset edu oma valdkonnas.2022. aastal oli ettevõtte müügitulu 2 925 488 eurot, mis on märkimisväärne tõus võrreldes 2021. aasta müügituluga, mis oli 1 346 322 eurot. See tähendab, et ettevõtte käive kasvas aastaga 117,29%, mis on märkimisväärne saavutus. See näitab, et ettevõte on suutnud oma tegevust edukalt laiendada ja kasvatada oma tulu. Lisaks suurendas Osaühing Lauer 2022.

Dropdown

kõik artiklid

Miks valida professionaalne metsaraie kompleksteenuse pakkuja?

Metsaraie on üks olulisemaid tegevusi, mida tuleb teostada metsa majandamisel. See protsess mõjutab metsa kasvu ja arengut ning seega on oluline valida professi
ssb.ee
Metsaraie on üks olulisemaid tegevusi, mida tuleb teostada metsa majandamisel. See protsess mõjutab metsa kasvu ja arengut ning seega on oluline valida professionaalne metsaraie kompleksteenuse pakkuja. Selline teenusepakkuja tagab kvaliteetse ja ohutu metsaraie ning aitab kaasa metsa optimaalsele kasvule ja arengule. Professionaalne metsaraie kompleksteenuse pakkuja omab kogemusi ja teadmisi metsaraie teostamiseks nii, et see ei kahjusta metsa tervist. Nad oskavad hinnata, millised puud tuleks raiuda ja millised säilitada, et tagada metsa mitmekesisus ja jätkusuutlikkus. Lisaks on neil

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.