Rohkema info nägemiseks:

LUIGE PUUKOOL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud laia valiku kvaliteetsete taimede müügile puukoolis ning käsitööna valmistatud hoidiste talus, pakkudes nii aedade kujundamise kui ka maitseelamuste täiuslikku sümbioosi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kujutle end jalutamas läbi imelise aia, kus mõõtmatu valik kvaliteetseid taimi tervitab sind igast nurgast. Just sellist võimalust pakub meie puukool, kus loodus on loonud imelise valiku okaspuudest kuni püsilillede ja hostadeni. Isegi väiksemasse aeda leiad meie juurest täiuslikud kaaslased.

Meie puukool toob Eestisse mitmekülgse valiku taimi, alates populaarsetest okaspuudest kuni haruldaste liikideni, näiteks Venemaal aretatud samarskaja liidia. Roosid, sirelid, jasmiinid, magnooliad - meie valik rikastab igat aeda. Okaspuude austajatele pakume laia tüvede ja vormide valikut, sh kadakad, nulud, männid ja vaherid.

Nii väiksemasse aeda kui ka suuremasse aeda!

Kohaletoimetamise mugavus on meie eelis. Tellitud taimed tuuakse otse koju, andes sulle võimaluse valida sobivad taimed kohapeal. Lisaks pakume istutustöid ja aiahooldustöid alates jaanipäevast, aidates säilitada sinu aia kauniduse aastaringselt.

Meie talu perenaine Riina on tuntud mitmekülgse hoidiste ja toiduvalmistamise meistrina. Tootearendus algas juba 2012. aastal, ning täna pakume laia valikut hoidiseid, kalatooteid, pasteeti ja sülti - kõik valmistatud peamiselt kohalikust toorainest. Riina osaleb Otse Tootjalt Tarbijale programmis, tagades otse tootjalt tarbijale tee. Meie hoidised on saanud tunnustust erinevatelt retseptikonkurssidelt, kajastades meie pühendumust kvaliteedile.

Muuhulgas pakume külastajatele võimalust degusteerida nii soolaseid kui magusaid hoidiseid. Talu peosaal on avatud kuni 75-le inimesele, pakkudes võimalust korraldada unustamatuid sündmusi kauni looduse keskel.

Ootame sind avastama meie puukooli, talu ja hoidiste võlusid. Kui soovid saada rohkem infot, konsultatsiooni või teha tellimuse, võta meiega ühendust. Oleme siin, et aidata sul luua unikaalne ja lopsakas oaas oma koduaeda.

Sinu aed väärib parimat - võta ühendust ja leiame koos parima lahenduse!

PUUKOOL

HOIDISED

LUIGE PUUKOOL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liisa

Lihtne ja kiire tellimine. Meeldiv kogemus!

- Marianne

Tooted alati kvaliteetsed. Hindan professionaalsust.

- Priit

Klienditeenindus lausa eeskujulik! Julgen soovitada.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Puude ja põõsaste lumest puhastamine: Miks see on oluline?

Talv toob endaga kaasa imelise lumiste vaadete muinasjutu, kus ilus aed kaunistab seda idülli. Lumevaibaga kaetud puud ja põõsad lisavad talve võludele erilise võlu. Ent sellel kaunil pildil on varjukülg – raske ja märg lumi võib kahjustada meie aia ilu ning mõjuda halvasti puudele ja põõsastele. Seetõttu on oluline pöörata tähelepanu lumest puhastamisele, et säilitada aia esteetiline väljanägemine ja tagada taimede tervis. Lumi võib tunduda kerge ja õhuline, kuid suurema kogunemise korral muutub see raskeks ja tihedaks massiks. Kui lumekiht koguneb puude ja põõsaste oksadele, võib see

Dropdown

kõik artiklid

Riina käsitööhoidised: Kodumaa võlu purgis

Kaasaegne toidukultuur on üha enam liikumas tagasi juurte juurde, otsides autentset maitset ja tervislikke valikuid. Üks selline kohalik maitseelamus on pärit R
ssb.ee
Kaasaegne toidukultuur on üha enam liikumas tagasi juurte juurde, otsides autentset maitset ja tervislikke valikuid. Üks selline kohalik maitseelamus on pärit Riina käsitööhoidiste maailmast, kus igas klaaspurgis on peidus tõeline maitsev aare. Riina, käsitööhoidiste meister, paneb oma südame ja hoolikuse igasse valmistatud hoidisesse. Oluline on rõhutada, et tema hoidised valmivad käsitööna ning kasutatakse võimalikult palju kohalikku toorainet. See tähendab, et iga purgitäis on mitte ainult maitsev, vaid ka keskkonnasõbralik valik. Riina hoidistevalik on mitmekesine, haarates endasse nii

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.