Rohkema info nägemiseks:

REVIN GRUPP OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Revini asutajad on ehitajad juba mitmendat põlve. Isadelt poegadele pärandatud kirg ehitustöö vastu on Revin Grupist teinud Virumaa ühe suurima ehitusettevõtte.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Virumaa uhkuseks ja usaldusväärseks partneriks ehitusmaailmas on Revin Grupp, kus ehitamise kunst on meile veres. Meie loodud majad ja renoveeritud objektid on rohkem kui lihtsalt ehitised; need on unistuste kodud, millesse on põimitud aastatepikkune kogemus, kirg ning tähelepanelikkus iga detaili suhtes.

Meie asutajad ja võtmeisikud on ehitajad juba mitmendat põlve. See pärand ei ole mitte ainult ajalooline, vaid ka meie tugevuse alus. Pärand, mis on andnud meile kogemused ja teadmised, mida vajame, et muuta Virumaa ja terve Eestimaa kaunimaks läbi kvaliteetse ja kestva ehitustöö. Me ei lihtsalt ehitata hooneid, vaid loome tulevikku.

Oleme peatöövõtu eksperdid, kes suudavad muuta keerulised projektid sujuvaks protsessiks. Meie läbimõeldud juhtimine hoiab kokku aega, raha ja närvikulu, andes klientidele kindluse, et nende unistused saavad reaalsuseks.

Oleme spetsialiseerunud kortermajadele uue elu sisse puhumisel. Meie kogenud meeskond teeb ajalooliste hoonete kaasajastamise sujuvaks protsessiks, säilitades nende ajaloolise väärtuse ja samas toomaks neile modernsust.

Muinsuskaitse objektide restaureerimine nõuab erilist hoolt ja täpsust. Meie ekspertteadmised tagavad, et ajaloolised detailid säilivad ning objekt saab uue hingamise, ilma oma ajaloolist ilu kaotamata.

Oleme valmis võtma ette igasuguse ehitustöö, olgu see siis uus ehitamine või olemasolevate struktuuride täiustamine. Meie meisterlikkus avaldub igas detailis.

Meie loominguline ja tehniline meeskond võtab iga projekti südameasjaks, kujundades unikaalseid ja praktilisi lahendusi vastavalt klientide vajadustele ja soovidele.

Meie eksperdid tagavad, et iga projekt järgib kõrgeimat kvaliteedistandardit ning vastab klientide ootustele.

Tunnustused, nagu \"Aasta Betoonehitis\", on meie meeskonna jaoks mitte ainult tunnustuseks, vaid ka kohustuseks. Iga soojapidava kortermaja taga on meie kirg ja professionaalsus, mis viib meid edasi aina suuremate väljakutsete poole. Iga hommik toob meid tööle rõõmsana, valmis looma midagi erilist.

Kas olete unistanud oma kodust või soovite renoveerida ajaloolist hoonet? Meie kogenud meeskond on siin, et muuta teie unistused reaalsuseks. Võtke meiega ühendust ja avastage maailm kvaliteetse ehituse ja innovatsiooni. Koos leiame alati parima lahenduse, mis vastab teie vajadustele ja ületab ootused.

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

REVIN GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaire T.

Revin Grupp ületas ootused! Nende täpsus ja pühendumus on imetlusväärsed. Meie kodu on täiuslik tänu nende meisterlikkusele.

- Marko R.

Suurepärane kogemus! Revin Grupp näitas suurt professionaalsust ja tähelepanu detailidele. Soovitan neid soojalt kõigile!

- Mari-Liis K.

Revin Grupp on tõelised professionaalid. Nende põhjalikkus ja tähelepanelikkus tagasid meie kodu täiuslikkuse. Suur tänu!

REVIN GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

Aasta 2022 on olnud majanduskeskkonna jaoks märkimisväärne, kuna selle peamiseks mõjutavaks teguriks on olnud Ukraina-Venemaa sõda. See konflikt on toonud kaasa materjalide ja teenuste märgatava hinnatõusu ning põhjustanud materjalide tarneprobleeme. Hoolimata neist väljakutsetest, ei ole suured ehitusobjektid seisma jäänud ja olemasolevaid lepinguid ei ole üles öeldud. Seetõttu ei ole ka ehitusmahud 2022. aastal langenud. Ettevõtte, mille tegevusalaks on üldehituslike ehitustööde teostamine ja ehituse peatöövõtt, on 2022. aastal olnud mitmeid suuremaid ehitusobjekte. Nende hulka kuuluvad

Dropdown

kõik artiklid

Mis teeb REVIN GRUPP OÜ rekonstrueeritud kortermajad nii eriliseks?

Kui ajaloolised kortermajad kohtuvad kaasaegsete lahendustega, sündib midagi imelist - sümbioos minevikust ja kaasaegsusest. Revin Grupp astub julgelt ajaloolis
ssb.ee
Kui ajaloolised kortermajad kohtuvad kaasaegsete lahendustega, sündib midagi imelist - sümbioos minevikust ja kaasaegsusest. Revin Grupp astub julgelt ajalooliste hoonete renoveerimise väljakutsele, tuues need uude ajastusse ilma nende ajaloolist ilu ja väärikust kaotamata. Meie esimene põhimõte on ajaloolise väärtuse austamine. Iga ornament, iga uksekaart ja iga aken on hoolega restaureeritud, et säilitada hoone algne ilme. Ajaloolised detailid jäävad alles, olles tunnistajaks möödunud aegadele. Kuid ajalooliste hoonete kaasaegseks muutmine ei piirdu vaid välise restaureerimisega. Sisemusse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.