Rohkema info nägemiseks:

QUALITY LABEL MANUFACTURING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1867; jälgijaid - 7. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta QUALITY LABEL MANUFACTURING kohta arvamuslugu!"

QUALITY LABEL MANUFACTURING OÜ hetkeolukord

Juba 1867 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022. aasta läbivaks jooneks oli tellimuste järsk vähenemine spordiriiete segmendis üldiselt, mis väga konkreetselt puudutas ka meie firmat.

Võib tõdeda, et tellimusi, mis ületaksid kümmet tuhandet eurot, polnud praktiliselt ühtegi ei kodu ega välismaalt. Varasemalt küündisid suuremad tellimused vahetevahel ka saja tuhande euroni.

Kujunenud olukorras hoidsime tulusid – kulusid tasakaalus kokkuhoidliku ja ettevaatliku tegutsemisega. Tootmine õnnestus hoida ilma katkestusteta käigus tänu sidemetele suuremate tootjatega, kellelt saime allhanke korras tööd ametiriiete õmblemiseks tellija materjalist. Selline tegevus polnud kasumlik, kuid tagas siiski vahendid töötajate palkade ja riigimaksude tasumiseks. Samuti tegelesin aktiivselt välimüügiga orienteerumisvõistlustel, kus selgelt oli tunda nii osalejate arvu vähenemine kui ka hinnatundlikkuse kasv.

Nähes, et olukorra kiiret paranemist spordi- ja vabaaja riiete tellimustega pole ette näha, panustasime arendustööle teistes segmentides.

Selle tegevuse vilju loodame näha juba 2023 –ndal aastal.

Lugupidamisega

Arvo Kivikas

QUALITY LABEL MANUFACTURING OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.