Rohkema info nägemiseks:

KORSTEN PUHTAKS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4417; jälgijaid - 11. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KORSTEN PUHTAKS OÜ kohta arvamuslugu!"

KORSTEN PUHTAKS OÜ hetkeolukord

Juba 4417 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 20 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Korsten Puhtaks alustas oma tegevust 08.03.2010.a. Ettevõtte põhitegevusaladeks on pottsepatööd, ahjude ja kaminate tegemine ka tööstuskorstnate, ahjude ladumine ka korstnapühikimisteenust.

Töid teostame on kogu Eesti ulatuses.

2016.a.oleme teinud pidevalt erinevates infosüsteemides reklaami. Töötasime Töötukaasaga õpetades kaadrit. Teisel poolaastal käive suurenes hüpeliselt, oleme andud töid alltöövõtjatele. Maht suurenes seoses tellimustega, mis on seotud materjaliga FuranFkex RWV. Ettevõttes töötab kuus töötajat.

2017.a. Tallinnas avatud esinduse, mis on aidanud kaasa käibe suurendamisele.

Juhatus deklareerib oma vastutust lehekülgedel kini esitatud 2022.a. najandusaasta aruande eest ja kinntab et: 1. raamatupidamise aastaarunde koostamisel rakendatud arvestuspõhimõtted on vastavuses Eesti Hea raamatupidamisetavaga; 2. raamatupidamise aastaaruanne kajastab õigesti ja õiglaselt finantsseisundit, majandustegevuse tulemust ja rahavoogusid; 3. ettevõtte on jätkuvalt tegutsev majandusüksus;

KORSTEN PUHTAKS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.