Rohkema info nägemiseks:

BELLESTUUDIO OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ettevõte tegeleb laia valiku iluteenuste pakkumisega Rakvere kesklinna südames, hõlmates jumestust, kosmeetikat, juuksehooldust ning maniküüri ja pediküüri.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Rakvere kesklinnas asub Bellestuudio, kus ilu saab uue tähenduse. Meie hubase atmosfääriga ilusalong on koht, kus oma ala meistrid panevad rõhku Teie heaolule ning pakuvad mitmekülgseid teenuseid, mis hõlmavad juuksuri-, kosmeetiku-, maniküüri-, pediküüri- ja meigitöid.

Meie eesmärgiks on pakkuda Teile ainult parimat. Selle saavutamiseks panustame kvaliteetsetesse toodetesse ja personaalsesse lähenemisse, mis võimaldab igaühele meie klientidest saavutada parimad tulemused. Teie rahulolu on meie jaoks esmatähtis, ning seetõttu anname endast parima, et iga külastus Belle Stuudios oleks meeldejääv ja rahuldustpakkuv.

Bellestuudios kasutame maailmas tunnustatud professionaalseid tootesarju, mis on tuntud oma kvaliteedi ja efektiivsuse poolest. Meie partnerite hulka kuuluvad SYSTEM PROFESSIONAL, WELLA, KADUS, NIOXIN, BABOR, CNC, JANE IREDALE, GLAMLAC / OPI. Need brändid on ilumaailmas aastaid tuntud ning tagavad, et Teie iluhooldus kujuneb parimaks võimalikuks kogemuseks.

Ootame Teid külastama Bellestuudiot ja avastama uue ilu dimensiooni. Lase oma juustel särada, nahal sära lähedal, ning naudi lõõgastavat maniküüri ja pediküüri. Lisaks aitame Sul leida just Sinule sobiva meigistiili ja tooteid, mis rõhutavad Sinu ilu.
Oleme alati valmis Teid aitama ja Teie ilu eest hoolitsema.

Võta meiega ühendust ja broneeri aeg juba täna!

kontakt

BELLESTUUDIO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

Juuksur oskab tõesti kuulata ja teeb alati täpselt seda, mida soovin.

- Kadri K.

Parim jumestus, mida olen kunagi kogenud! Aitäh, Bellestuudio!

- Kadri S.

Kosmeetikute teadmised on muljetavaldavad ja teenused on alati esmaklassilised.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

BELLESTUUDIO OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Bellestuudio on Eesti ettevõte, mis on registreeritud äriregistris 12. aprillil 2010. aastal. Sellest ajast alates on Bellestuudio pühendunud pakkuma kvaliteetseid juuksuri- ja iluteenuseid ning juuksehooldusvahendite müüki. Bellestuudio on tuntud oma professionaalse lähenemise ja kõrgetasemelise teeninduse poolest, mis on aidanud neil luua tugeva kliendibaasi ja saavutada märkimisväärset edu.2022. aasta majandusaasta oli Bellestuudio jaoks edukas. Ettevõtte müügitulu ulatus 338 904 euroni, mis näitab nende teenuste ja toodete suurt nõudlust. Bellestuudio on pühendunud oma klientidele

Dropdown

kõik artiklid

Sarjad, mida kasutame parima ilu loomiseks

Bellestuudio OÜ on tuntud ilusalong, mis paikneb Rakvere kesklinnas ning pakub klientidele mitmekülgset valikut iluteenuseid. Nende põhieesmärk on tuua esile si
ssb.ee
Bellestuudio OÜ on tuntud ilusalong, mis paikneb Rakvere kesklinnas ning pakub klientidele mitmekülgset valikut iluteenuseid. Nende põhieesmärk on tuua esile sinu loomulik ilu ja enesekindlus, kasutades selleks parimaid tooteid turult. Selles artiklis vaatleme lähemalt neli tootesarja, mida Bellestuudio OÜ oma teenuste osutamisel kasutab: Subman, Wella, Kadus ja OPI. Subman - stiil sinu käeulatuses Subman on bränd, mis on tuntud oma professionaalse maniküüri ja pediküüri toodete poolest. Bellestuudio OÜ kasutab Submani tooteid, et tagada klientidele tipptasemel käte- ja jalgade hooldus.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.