Rohkema info nägemiseks:

ROADLER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme taristute, teede ja tänavate ehituse ning remondiga, pakkudes samal ajal ka järelevalvet, konsultatsiooni, masinate renti ja teede ning tänavate hooldust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

ROADLER OÜ on 2011. aastal loodud ettevõte, mis on pühendunud kvaliteetsete lahenduste pakkumisele teede, tänavate ja taristute ehituse ja remondi valdkonnas. Oleme end tõestanud nii era- kui ka avalikus sektoris üle kogu Eesti ning omame märkimisväärset maanteevõimekust, tehes tihedat koostööd Eesti suurimate teede-ehitusettevõtetega.

Meie ettevõtte peamiseks tegevusalaks on asfalteerimine ning seejuures oleme olnud osalised mitmetes märkimisväärsetes projektides aastatel 2011-2015. Meie tööd on iseloomustanud kõrge kvaliteet ja professionaalne lähenemine, olgu tegemist era- või riigihankeprojektiga. Oluline märksõna meie tegevuses on läbimõeldud lahendused.

ROADLER OÜ-l on au teha tihedat koostööd Eesti suurimate teede-ehitusettevõtetega. See on võimaldanud meil omandada väärtuslikke kogemusi ja pakkuda oma klientidele veelgi paremaid teenuseid. Lisaks oleme osalenud erinevates riigihangetes, mis on tunnustanud meie oskusi ja pühendumust kvaliteetsele ehitustööle. RH märge meie tööde juures näitab, et oleme olnud edukad ka riigihangetel.

Lisaks meie põhitegevusele asfalteerimisel, pakume ka masinate renti, mis aitab ehitusprojekte veelgi sujuvamalt teostada. Meie lai masinapark hõlmab erinevaid ehitustehnikaid, mis vastavad kõrgeimatele standarditele. Samuti teostame teede ja tänavate hooldust, tagades liiklejate ohutuse ning teeinfrastruktuuri jätkusuutlikkuse.

Kui otsite usaldusväärset partnerit teede, tänavate ja taristute ehitus- või remondiprojektide jaoks, siis ROADLER OÜ on valmis teid aitama. Meie kogemused, teadmised ja pühendumus kvaliteedile on teie teenistuses. Kui soovite rohkem teada saada meie teenuste kohta või konsulteerida konkreetse projektiga, siis võtke meiega ühendust. Oleme siin selleks, et pakkuda teile parimaid lahendusi.

ROADLER OÜ - Tee- ja taristuehituse eksperdid, kes viivad teie projektid edukalt ellu!

Võta ühendust ja leiame ka sinu projektile lahenduse!

roadler@roadler.ee
+372 5275 955

ROADLER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin P.

Suurepärane töö ja täpne ajakava! Aitäh, ROADLER.

- Andres T.

Masinate rent oli mugav ja hinnad mõistlikud.

- Peeter R.

ROADLER teeb suurepärast tööd teedeehituses!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

ROADLER OÜ tegevusaruanne 2022

Roadler OÜ, üks Eesti juhtivaid ehitusettevõtteid, on läbi teinud keerulise aasta 2022. See aasta oli täis väljakutseid, mis olid tingitud mitmetest majanduslikest teguritest, mis mõjutasid meie majandusruumi. Esiteks, energia ja materjalide hindade tõus on olnud märkimisväärne. See on mõjutanud mitte ainult Roadler OÜ-d, vaid ka teisi ettevõtteid üle kogu maailma. Kõrgemad hinnad tähendavad suuremaid kulusid, mis omakorda vähendavad ettevõtte kasumlikkust. See on olnud suur väljakutse, kuid Roadler OÜ on suutnud sellele vastu seista, leides uusi ja innovaatilisi viise, kuidas hoida kulusid

Dropdown

kõik artiklid

Teede ja tänavate hooldus - ohutus ja mugavus teel

Teed ja tänavad moodustavad olulise osa igapäevasest liiklusest ning nende seisund mõjutab otseselt meie liiklusohutust ja sõidumugavust. Teede ja tänavate hool
ssb.ee
Teed ja tänavad moodustavad olulise osa igapäevasest liiklusest ning nende seisund mõjutab otseselt meie liiklusohutust ja sõidumugavust. Teede ja tänavate hooldus on hädavajalik protsess, mis tagab, et meie teeinfrastruktuur jääb heas seisukorras, et me saaksime turvaliselt ja sujuvalt liigelda. Selles artiklis uurime lähemalt teede ja tänavate hoolduse tähtsust, selle erinevaid aspekte ja kuidas see mõjutab meie igapäevaelu. Miks teede ja tänavate hooldus on oluline? Liiklusohutus: Hooldatud teed ja tänavad tagavad parema pidamise ja vähendavad libisemisohtu. See vähendab

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.