Rohkema info nägemiseks:

RAKVERE BETOON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kvaliteetse betooni ja graniitkillustiku tootmisele ning tarnimisele, olles usaldusväärne partner ehitustööde kõikides etappides.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Ehitustööde alustamine võib olla keeruline ettevõtmine, kuid oluline on omada kindlat alust, mis tagaks tugevad ja vastupidavad ehitised. Rakvere Betoon on Eesti ehitusmaastikul tuntud nimi, kes on pühendunud pakkuma kõrgekvaliteedilist betooni ja graniitkillustikku. Meie ettevõtte missiooniks on olla teie usaldusväärne koostööpartner, kes aitab kaasa püsivate ja kvaliteetsete ehitiste rajamisele.

Rakvere Betoon pakub laias valikus üldehitusbetoone, mis vastavad kõrgeimatele standarditele. Meie betoonisegud on loodud vastupidavusele ja tugevusele ning sobivad suurepäraselt igasuguste ehitiste rajamiseks.Tänu meie spetsialiseeritud põrandabetoonidele saate luua vastupidavaid ja kergesti hooldatavaid põrandaid, mis vastavad kõigile nõuetele.

Rakvere Betoon pakub ilmastikukindlaid betoone, mis taluvad ekstreemseid ilmastikuolusid. Need betoonid tagavad teie ehitise vastupidavuse kõikide ilmastikutingimuste suhtes. Meie spetsiaalbetoonid on välja töötatud spetsiifilisteks vajadusteks, olgu selleks siis erakordne tugevus, kiire kõvenemine või eriline värvitoon. Oleme valmis vastama teie projekti kõige nõudlikumatele vajadustele.

Rakvere Betoon tagab sujuva talvise betoneerimise protsessi, pakkudes kõrgekvaliteedilist betooni isegi karmides talvistes tingimustes. Meie kogenud meeskond teab, kuidas tagada betooni optimaalne kvaliteet ka külmades ilmastikutingimustes.

Kui valite Rakvere Betooni oma ehituspartneriks, saate mitmeid eeliseid. Meie kogenud meeskond mitte ainult ei paku tipptasemel betooni ja graniitkillustikku, vaid pakub ka professionaalset nõustamist ja tuge igas ehitusetapis. Meie eesmärk on tagada teie projekti sujuv kulgemine, pakkudes samal ajal tugevat struktuuri ja vastupidavust kõigis meie toodetes.

Kui otsite usaldusväärset ehituspartnerit, kes tagab teie projekti kvaliteedi ja vastupidavuse, siis ärge kartke meiega ühendust võtta. Rakvere Betoon on siin, et pakkuda teile parimat betooni ja graniitkillustikku, mis vastavad teie nõudmistele. Oleme valmis leidma just teile sobiva lahenduse, tagades samal ajal tipptasemel teeninduse ja kliendisõbraliku suhtluse.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

RAKVERE BETOON OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaanka E.

Rakvere Betooni tooted on alati vastanud kõrgeimatele standarditele. Usaldusväärsus ja kvaliteet - meie valik!

- Martti H.

Nende professionaalne meeskond ja kvaliteetne betoon muutsid meie ehitusprojekti edukaks. Soovitan kindlasti!

- Liis A.

Mul on hea meel, et leidsin Rakvere Betooni. Nende tooted on alati väga vastupidavad ja vastavad meie nõudmistele.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

RAKVERE BETOON OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Rakvere Betoon on Eesti ettevõte, mis asutati 2010. aastal ning alustas oma äritegevust sama aasta maikuus. Sellest ajast alates on ettevõte pühendunud kaubabetooni ja raudbetoondetailide tootmisele ja müügile, pakkudes kvaliteetseid tooteid ja teenuseid oma klientidele.2022. aastal saavutas OÜ Rakvere Betoon märkimisväärse müügitulu, mis ulatus 4254 tuhande euroni. See oli 11,2% suurem kui eelmisel aastal, mis näitab ettevõtte pidevat kasvu ja arengut. Müügitulust moodustas 56,66% raudbetoontoodete müük, 38,21% betoonisegu müük ja 5,13% muud teenused. Ettevõtte 2022. aasta puhaskasumiks

Dropdown

kõik artiklid

Talvine betoneerimine: nõuanded ja alternatiivlahendused

Talvine betoneerimine võib olla väljakutseks, eriti kui ehitusprojekt nõuab kiiret valmimist. Külma ja madala õhuniiskuse tingimused võivad mõjutada betooni tug
ssb.ee
Talvine betoneerimine võib olla väljakutseks, eriti kui ehitusprojekt nõuab kiiret valmimist. Külma ja madala õhuniiskuse tingimused võivad mõjutada betooni tugevust ja kvaliteeti ning seetõttu on vaja hoolikat ettevalmistust ja alternatiivlahenduste kaalumist. Selles artiklis annab meie ekspert nõuandeid talviseks betoneerimiseks ning tutvustab alternatiivseid lahendusi. Betooni tugevusklassi tõstmine, kiirkuivava betooni kasutamine ja kuuma betooni kasutamine on mõned alternatiivsed lahendused, mida saab talvise betoneerimise korral kaaluda. Samuti võib kasutada hästi isoleeritud posti- ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.