Rohkema info nägemiseks:

SANITEX OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
1992. aastal asutatud Sanitex teeb koostööd üle 500 erineva tootjaga, teenindades vahetult enam kui 35000 klienti Baltimaades. Sanitex pakub laias valikus tooteid (üle 43000 tootenimetuse), professionaalseid teenuseid ja ärilahendusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Sanitex on tänaseks muutunud üheks Baltimaade juhtivaks hulgimüügi-, jaotus- ja logistikafirmaks. Meie ettevõte on üles ehitanud muljetavaldava võrgustiku, tehes koostööd rohkem kui 500 erineva tootjaga ja teenindades otsest enam kui 35 000 klienti Baltimaades. Meie pikaajaline kogemus ja kindel pühendumus klientidele on muutnud meid usaldusväärseks partneriks tuhandetele ettevõtetele ja jaemüüjatele.

Sanitex pakub mitmekülgset valikut tooteid - üle 43 000 erineva tootenimetuse, mis katavad kõik vajadused alates igapäevastest tarbekaupadest kuni spetsialiseeritud toodeteni. Meie laos olevad kaubad vastavad kõrgeimatele kvaliteedi- ja ohutusstandarditele, tagades seeläbi teie klientidele parima kogemuse.

Meie Cash&Carry kauplused on varustatud laia tootevalikuga ning pakuvad parimaid hindu ja soodustusi jaemüüjatele. Olenemata sellest, kas olete väike ettevõte või suur jaekett, pakume teile parimat valikut ning suurepärast ostukogemust.

Sanitexi tipptasemel logistikateenused tagavad teie tellimuste kiire ja täpse kohaletoimetamise. Meie hästi korraldatud logistikavõrk hõlmab kõiki Baltimaid, Eestit ja Poolat, võimaldades meil pakkuda usaldusväärset ja tõhusat tarneahelat.

Meie kogenud kõnekeskuse meeskond omab 28 aastat kogemust ülemaailmselt tuntud kaubamärkidega töötamisel. Oleme valmis pakkuma teile professionaalset ja sõbralikku tuge, vastates kõigile teie küsimustele ja nõudmistele.

Meie põhiväärtused - usaldusväärsus, kvaliteet ja kliendikesksus - on aidanud meil saavutada tipptaseme hulgimüügi- ja logistikateenustes. Sanitexi meeskond on pühendunud teie äri edu toetamisele, pakkudes teile mitmekülgseid tooteid, konkurentsivõimelisi hindu ja kiiret ning usaldusväärset teenindust.

Ootame teiega koostööd! Olgu teie ettevõte suur või väike, leiame koos parimad lahendused, mis aitavad teil kasvatada oma äri ja rahuldada klientide vajadusi. Võtke meiega ühendust juba täna ja avastage, kuidas Sanitex saab teie ettevõttele kasu tuua.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

SANITEX OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin L.

Suurepärased tooted ja kiire tarne! Olen alati rahul nende teenusega. Aitäh, Sanitex!

- Andres T.

Sanitex pakub parimat hinnakvaliteedi suhet. Nende meeskond on usaldusväärne ja abivalmis.

- Marko R.

Täiuslik teenindus igakordselt. Kaup jõuab alati õigeaegselt kohale. Soovitan soojalt!

SANITEX OÜ tegevusaruanne 2022

Sanitex OÜ on Eesti ettevõte, mis alustas oma põhitegevusega 2010. aastal. Alates 24. maist 2016 kannab ettevõte ärinime Sanitex OÜ, varem tuntud kui Sanitex Estonia OÜ. Sanitex OÜ on osa suuremast rahvusvahelisest kontsernist, mille emaettevõte on Leedu Vabariigis registreeritud Sanitex UAB. Sanitex OÜ mängib emaettevõtte strateegilistes ja regionaalsetes plaanides olulist rolli, arvestades konkurentsieelise kasvatamiseks vajalike investeeringutega. Sanitex OÜ põhitegevus hõlmab toidu-, esmatarbekaupade (FMCG) ja tubakatoodete vahendamist Eesti jaekaubandusturul tegutsevatele ettevõtetele.

Dropdown

kõik artiklid

Oleme uuenenud! ePROMO mobiilirakendus on nüüd veelgi mugavam:!

ePROMO veebipood* - ohutu ja mugav šoppamine Võimalus luua elektrooniline kliendikaart Olulisemad uudised ja informatsioon PROMO Cash&Carry kohta alati sinu
ssb.ee
ePROMO veebipood* - ohutu ja mugav šoppamine Võimalus luua elektrooniline kliendikaart Olulisemad uudised ja informatsioon PROMO Cash&Carry kohta alati sinu telefonis. Rakendus Google Plays Rakendus App Store'ist

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.