Rohkema info nägemiseks:

LAULASMAA INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 779; jälgijaid - 280. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LAULASMAA INVEST OÜ kohta arvamuslugu!"

LAULASMAA INVEST OÜ hetkeolukord

Juba 779 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 280 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Laulasmaa Invest OÜ on asutatud mais 2010. aastal. Laulasmaa Invest OÜ emaettevõtja on Eastate AB. Laulasmaa Invest OÜ omab kinnisvarainvesteeringut Keila vallas Laulasmaa külas. Laiemalt on see hoone tuntud kui Laulasmaa nimeline SPA. Ettevõte on andnud hoone pikaajalisele üürile LaSpa Group OÜ-le.

Peamised finantssuhtarvud 2022 majandusaasta ja sellele eelnenud majandusaasta kohta olid järgmised: 2022 2021

Müügitulu (EUR) 1 337 698 675 921

Puhaskasum / -kahjum (EUR) 978 772 -577 672

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 2,40 2,63

ROE (%) 8,7 -5,7

ROA (%) 6,5 -4,2

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid:

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) = käibevara/lühiajalised kohustused

ROE (%) = puhaskasum / omakapital kokku * 100

ROA (%) = puhaskasum / varad kokku * 100

Finantsriskid:

Oma igapäevases tegevuses puutub ettevõte kokku erinevate riskidega, mille juhtimine on oluline ning lahutamatu osa ettevõtte äritegevusest. Ettevõtte võime identifitseerida, mõõta ning kontrollida erinevaid riske on oluliseks sisendiks kasumlikkusele.

Ettevõtte juhtkonna poolt on risk defineeritud kui võimalik negatiivne kõrvalekalle oodatavast finantstulemusest. Peamisteks riskifaktoriteks on tururisk (sh intressirisk), likviidsusrisk ja tegevusrisk.

Intressirisk on eelkõige seotud Euribor-i võimaliku kõikumisega ja pankade keskmiste intressimäärade muutumisega. Ettevõtte pikaajaline pangalaen seisuga 31. detsember 2022 kandis fikseeritud intressimäära 1,72%. Intressiriski mõju ettevõtte majandustulemusele analüüsitakse regulaarselt. Analüüsi käigus kaalutakse erinevaid võimalusi riskide maandamiseks. Sellisteks võimalusteks on refinantseerimine, olemasolevate positsioonide uuendamine ja alternatiivne finantseerimine.

2022. majandusaastal oli Laulasmaa Invest OÜl üks palgaline töötaja, kellele arvestati tasu kokku 68 238 eurot (2021: 56 805 eurot). Juhatuse liikmele tasu ei arvestatud ning tasusid ega soodustusi juhatus ei saanud.

Lauri Lillemaa /digitaalselt allkirjastatud/

LAULASMAA INVEST OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.