Rohkema info nägemiseks:

ESTDOOR OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Keskendume metalluste valmistamisele, pakkudes individuaalseid lahendusi klientidele, kus rauduste, väravate ja metallkonstruktsioonide on meie tugevuseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Estdoor OÜ meeskond koosneb kogenud ja pühendunud spetsialistidest, kes jagavad kirge kvaliteetsete metalluste loomisel. Meeskond ühendab oma ekspertiisi ja oskused, et tagada klientidele parimad lahendused ja teenindus metallustega seotud projektides.

Estdoor OÜ on Eesti juhtiv metalluste tootja, kes pakub klientidele kõrgekvaliteedilisi ja individuaalselt kohandatud lahendusi. Ettevõte on tuntud oma pühendumuse poolest ohutusele, innovatsioonile ja klientide vajaduste täpsele mõistmisele.

Estdoor metalluksed vastavad kõrgeimatele ohutusnõuetele. Ettevõte mõistab, et ukse turvalisus on esmatähtis, ja seetõttu valmistatakse iga uks kõrgekvaliteedilisest lehtrast, paksusega 1,2 või 1,5 mm. See tagab, et pakutavad välisuksed on vastupidavad ja turvalised ning neid ei saa kergesti avada. Estdoori pühendumus kvaliteedile annab klientidele kindluse, et nende uksed kestavad aastaid.

Estdoor lähenemine klientidele on individuaalne ja tähelepanelik. Ettevõte kuulab kliente hoolikalt ja mõistab nende vajadusi ning soove. See on aluseks uste kohandamisele vastavalt klientide eelistustele. Iga uks valmistatakse individuaalsete mõõtude alusel, tagades, et see sobiks täpselt kliendi vajadustega.

Estdoor kasutab oma tootmises uusimat tehnoloogiat ja programmjuhtimisega pinke, mis vähendab käsitöö osakaalu ja tagab toodete kõrge kvaliteedi. See lähenemine võimaldab ühendada masstootmise efektiivsuse ja tellimustööde paindlikkuse, pakkudes klientidele konkurentsivõimelisi hindu.

Estdoor pakub mitmekülgset valikut metalltooteid, sealhulgas metallist painutatud uksi, vaheseinu ja uksi Forsteri süsteemile, metallist panduseid, tiibväravaid, lükanduksi, garaaži väravaid, sektsioonväravaid ja palju muud. See mitmekesisus võimaldab klientidel leida just enda vajadustele sobiva lahenduse.

Estdoor OÜ prioriteedid on kvaliteet, kompetentsus, usaldusväärsus, paindlikkus ja kliendile suunatus. Ettevõte kutsub partnerlusele ning loodab meeldivale ja tõsisele koostööle klientidega. Kui soovite tellida kvaliteetseid metalluksi või muid metalltooteid, võtke julgelt ühendust Estdoor OÜ-ga ja laske meil aidata teil leida parimad lahendused teie vajadustele.

Estdoor OÜ - Teie usaldusväärne partner metalluste maailmas!

kontakt

ESTDOOR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari K.

Uste tellimine oli lihtne ja tulemus ületas ootusi.

- Jaak S.

Estdoor OÜ on meie usaldusväärne partner metalluste valmistamisel.

- Tõnis P.

Nende meeskond oli professionaalne ja töö oli kiiresti tehtud.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

ESTDOOR OÜ tegevusaruanne 2022

Estdoor OÜ põhitegevusalaks on metalluste tootmine ning sellega kaasnevad paigaldustööd. Ettevõtte realiseerimise netokäive oli 2022. aastal 793998 eurot. Juhatuse liikmetele ei ole ette nähtud seadusandluses ettenähtust erinevaid kompensatsioone ja tagatisi tema tagasikutsumisel.

Dropdown

kõik artiklid

Metallkonstruktsioonid - funktsionaalsus ja elegants

Metallkonstruktsioonid on ehitusmaailma oluline osa, mis pakuvad mitte ainult tugevust ja vastupidavust, vaid ka võimalust luua muljetavaldavalt elegantsed ja f
ssb.ee
Metallkonstruktsioonid on ehitusmaailma oluline osa, mis pakuvad mitte ainult tugevust ja vastupidavust, vaid ka võimalust luua muljetavaldavalt elegantsed ja funktsionaalsed lahendused. Estdoor OÜ on spetsialiseerunud metallkonstruktsioonide valmistamisele, mis ühendavad need kaks olulist aspekti, pakkudes kliendile lisaks tugevusele ja vastupidavusele ka elegantsi ja stiili. Metallkonstruktsioonide peamine eelis on nende tugevus ja vastupidavus. Need võivad taluda suurt koormust ja karmi ilmastiku mõju, mis muudab need ideaalseks valikuks nii ehitusprojektidele kui ka igapäevaste

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.