Rohkema info nägemiseks:

LARII KESKUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 834; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LARII KESKUS OÜ kohta arvamuslugu!"

LARII KESKUS OÜ hetkeolukord

Juba 834 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Larii Keskus põhitegevusalaks on lasteriiete jaemüük.

2022 oli ettevõttele e-kaupluse arendamise ja aktiivse müügi aasta. Endiselt oleme aktiivselt tegelenud sortimendi analüüsi ja arendamisega vastavalt klientide nõudlustele. Eriline rõhk on teeninduse kvaliteedil ja klientide nõustamisel. Sortimendi kujundamisel, toodete kvaliteedil ja klienti nõustamise heal tasemel hoiame ka edaspidi põhirõhu.

2023 aasta eesmärgiks on turundada e-poodi ja hoida müügikanali käivet. Aasta eesmärkide hulka kuulub ka kaupluse müügipinna suurendamine, et tagada klientidele mugav ostlemine ja kaupade parem väljapanek. Jooksvalt on vajalik sortimendi korrigeerimine ja püsikliendibaasi suurendamine. Jälgime ka pingsalt üldist majanduse keskkonda ja selle arenguid ülikeerulistes oludes. 2023 aasta saab olema keeruline, kuna klientide ressursid on piiratud ning kindlustunne on mõjutatud inflatsioonist ja käimasolevast sõjast.

Oluliseks jääb ikka toodete ja teeninduse kvaliteet, kuid peame arvestame, et müügimahud tükkides saavad olema ci 10% väiksemad kui eelmisel aastal. Aasta eesmärk on laoseise vähendada.

2022 aastal on olnud tegev üks juhatuse liige, kellele ei arvestatud ega makstud juhatuse liikme tasusid. 2022 aastal töötas ettevõttes keskmiselt kaks (2,43) töötajat, kellele arvestati töötasusid koos sotsiaalmaksuga 34544€.

Finantssuhtarvud 2022 (2021):

Käibe ärirentaablus= 0,07 (0,05)

Käibe puhasrentaablus= 0,07 (0,05)

Varade puhasrentaablus= 0,14(0,11)

Maksevõimekordaja= 2,17 (1,97)

Likviidsuskordaja= 0,11(0,4)

Omakapitalikordaja= 0,42(0,34)

Käibe ärirentaablus=ärikasum/müügitulud

Käibe puhasrentaablus=puhaskasum/müügitulud

Varade puhasrentaablus=puhaskasum/koguvara

Maksevõimekordaja=käibevara/lühiajalised kohustused

Likviidsuskordaja=(käibevara-varud)/lühiajalised kohustused

Omakapitalikordaja=omakapitali/(kohustused+omakapital)

LARII KESKUS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.