Rohkema info nägemiseks:

KASPERWIKI LAEVAOMANIKUD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3518; jälgijaid - 18. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta KASPERWIKI LAEVAOMANIKUD OÜ kohta arvamuslugu!"

KASPERWIKI LAEVAOMANIKUD OÜ hetkeolukord

Juba 3518 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2010 aastal asutatud ettevõte on vahepealse 12 aastaga jõudsalt laienenud väikelaevade ehitajast mitmekülgseks valdusettevõtteks. Laia haardega kapitalimahutuste hulka kuuluvad kinnisvara arendus ja rent, naftatoodetega kauplemine, kaasaegne energiakaubandus ja tootmine, hobiteenuste pakkumine, ning paljud väiksemad ettevõtmised.

Kasperwiki Laevaomanikele pakub igapäevaseid väljakutseid osalemine kahes meie enamusosalusega ettevõtte juhtimises - AVH Grupp AS tegevuse koordineerimine ja Hundipea

OÜ Paljasaare sadama-ala arendusprojekti juhtimine. Mõlemas ettevõttes on Kasperwiki kapitalipaigutus eelisesindatud nõukogu tasemel ning ettevõtte juhataja on ka sealsete nõukogude esimees.

Energia

AVH Grupp AS (endise nimega Alexela Varahalduse AS) on 3 peamist tegevussuunda - energeetika, metalltoodete valmistamine ja põlevkivikeemia edendamine.

AVH Grupp AS poolt võiks 2022 aasta märgilisemate saavutustena tuua esile kaks LNG´ga seotud projekti: oktoobris ’22 valminud LNG terminal Soomes Haminas ja palju avalikkuses kõneainet pakkunud LNG ujuvterminali haalamiskai rajamine Paldiskisse Pakrineemele koostöös Infortariga. Maailmarekordilise kiirusega erakapitali poolt rajatud haalamiskai kaasust julgeme tuua välja ka kui Riigi koostöötahte ebaõnnestumise näidet. Positiivsena võib aga märkida, et loodi LNG tankerite vastuvõtu võimekus, mis katab piirkonna gaasituruvajaduse ja

KASPERWIKI LAEVAOMANIKUD OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.