Rohkema info nägemiseks:

ALTIUS CAPITAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3822; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ALTIUS CAPITAL OÜ kohta arvamuslugu!"

ALTIUS CAPITAL OÜ hetkeolukord

Juba 3822 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Frank Õim (27.02.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

Altius Capital OÜ on Eesti investoritele kuuluv investeeringute haldamise ja juhtimisega tegelev ettevõte. Konsolideerimisgrupi tegevusspekter on adresseeritud eeskätt kinnisvara-, tehnoloogia- ja energeetikavaldkonda. Aasta 2022 oli Altius Capital OÜ konsolideerimisgrupile mõõdukalt edukas aasta, tegevuse põhifookus oli suunatud kinnisvaravaldkonnale.

Konsolideerimgruppi kuuluvad emaettevõttena Altius Capital OÜ, 100% osalusega tütarettevõte Küttemaailm OÜ, 80% osalusega aktsiaselts KE

Infra, 66,67% osalusega Decco Centrs SIA ning 66,61% osalusega Kookon Latvia SIA.

Läti ettevõtted tegelevad kinnisvarahalduse ja väljaüürimisega, KE Infra peamiselt kaugküttetorustike projekteerimise ja ehitamiseega,

Küttemaailm OÜ põhitegevusalaks on energiasäästuseadmete, torumaterjalide ning arvestustehnoloogiate profimüük.

Altius Capital OÜ grupi konsolideeritud müügitulu moodustas 2022 aastal 28 621 866 ( 2021: 30 671 216 ) eurot ja kasumiks kujunes 3 912 951 ( 2021: 7 506 624) eurot.

2022. aastal oli majanduskeskkond Eestis ja ka kogu maailmas väljakutseid pakkuv. Eelkõige mõjutasid majanduskeskkonda Ukraina sõda, energiahindade kiire kasv, kõrge inflatsioonitase ning kasvanud intressimäärad.

Aasta 2023 osas on konsolideerimisgrupi juhtkond pigem konservatiivselt meelestatud. Regiooni majanduskeskkonda mõjutab oluliselt nii sõjategevus Ukrainas kui ka erakordselt kõrge inflatsioonitase, mis omakorda tingib keskpankade poolseid samme elukalliduse kontrollimiseks läbi intressimäärade tõstmise. Seetõttu on lühiperspektiivis ette näha majanduse jahenemist. Pikka perspektiivi vaadates on tõenäoline, et isegi kui hinnatõususurve taandub, oleme kõrge inflatsiooniga majandustsükli algfaasis ning pigem peame sellega harjuma. Poliitiliselt vaadates pole juba alustatud rahatrükile heaoluühiskonnaga harjunud valija eelduste ja ootuste rahuldamiseks head pikaajalist alternatiivi. Kontserni juhtkond näeb majanduse jahenemises võimalust ning on varasemate aastatega võrreldes investeerimisvõimaluste otsimisel aktiivsem ja ambitsioonikam.

aasta kohta või 31. detsembri seisuga 2022 2021

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 2,6 3,0 (käibevarad / lühiajalised kohustused

Omakapital varadest (omakapital / 0,8 0,8 varad kokku)

Omakapital võlakohustustest (omakapital / (lühiajalised 11,3 10,1 laenukohustused + pikaajalised laenukohustused)

Puhaskasumi marginaal (puhaskasum 0,1 0,2 / müügitulu)

Varade tootlus (puhaskasum / aasta 0,1 0,1 keskmised koguvarad) 0,6

Varade tulukus ((müügitulu + muud 0,5 äritulud) / aasta keskmised koguvarad)

Omakapitali tootlus (puhaskasum / 0,1 0,2 aasta keskmine omakapital)

ALTIUS CAPITAL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.