Rohkema info nägemiseks:

GREENSPIRIT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kvaliteetseid lahendusi kütte, jahutuse ja ventilatsiooni valdkonnas, müües, paigaldades, hooldades ja remontides õhk-vesi ja õhksoojuspumpasid, konditsioneere ja ventilatsiooniseadmeid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kas otsite usaldusväärset partnerit, kes aitaks teil luua ideaalse sisekliima oma kodus või kontoris? GREENSPIRIT OÜ on siin, et teie soovid täide viia! Oleme usaldusväärne ja kogenud ettevõte, kes pakub kõrgekvaliteedilisi õhk-vesi ja õhksoojuspumpade, konditsioneeride ning ventilatsiooniseadmete müügi, paigaldamise, hooldamise ja remondiga seotud teenuseid.

Miks valida GREENSPIRIT OÜ?

Kõrgekvaliteedilised soojuspumbad: Meie valikus on mitmesuguseid õhk-vesi ja õhksoojuspumpasid, mis aitavad teil saavutada optimaalse sisekliima, samal ajal energiat säästes. Oleme pühendunud pakkuma teile parimat, mis turul saadaval on.

Konditsioneerid: Meie kliimas võivad suved olla kuumad ja niisked. GREENSPIRIT OÜ konditsioneerid tagavad, et teie elu- või tööruumid oleksid alati mugavad, olenemata välistemperatuurist.

Multisplit süsteemid: Mitmekordne sisekliimakontroll on nüüd lihtsam kui kunagi varem tänu meie multisplit süsteemidele. Saate reguleerida erinevate ruumide temperatuuri individuaalselt.

VRF süsteemid: VRF (Variable Refrigerant Flow) süsteemid on energiasäästlikud ja võimaldavad optimaalset temperatuurikontrolli. Need sobivad suurepäraselt nii äri- kui ka elamispindadele.

Õhuniiskus: Optimaalne õhuniiskus on oluline mugavuse ja tervise seisukohalt. Pakume lahendusi, mis aitavad teil saavutada ideaalse õhuniiskuse taseme igas ruumis.

Ventilatsiooniseadmed: Head ventilatsiooniseadmed tagavad puhta ja värske õhu siseruumides ning aitavad vähendada allergiate ja haiguste riski.

Lisatarvikud: GREENSPIRIT OÜ pakub ka laia valikut lisatarvikuid, mis aitavad teil oma kütte- ja jahutussüsteeme täiustada ning nende tööd optimeerida.

Meie meeskond koosneb professionaalsetest ja kogenud tehnikutest, kes on pühendunud teie rahulolu tagamisele. Meie eesmärk on pakkuda teile parimaid tooteid ja teenuseid ning luua teie jaoks ideaalne sisekliima.

Kui olete huvitatud meie teenustest või vajate lisateavet, siis võtke julgelt meiega ühendust. Oleme alati valmis teid aitama ja leidma parima lahenduse teie konkreetsetele vajadustele. GREENSPIRIT OÜ - Teie partner mugavuse ja energiasäästu jaoks!

Külasta meie veebilehte või võta meiega ühendust ja leiame teile koos sobiva lahenduse!

info@greenspirit.ee
+372 5809 3770

GREENSPIRIT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaspar S.

Suurepärane teenus ja kiire paigaldus. Soojuspump toimib suurepäraselt.

- Jaak N.

Konditsioneer oli just see, mida vajasime suviseks kuumuseks. Aitäh!

- Merike E.

Ventilatsiooniseadme paigaldus läks sujuvalt ning õhk on nüüd palju puhtam.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

GREENSPIRIT OÜ tegevusaruanne 2022

Greenspirit OÜ on Eestis asuv ettevõte, mis alustas oma tegevust 2011. aasta juunis. Sellest ajast alates on ettevõte pühendunud kliimaseadmete, sealhulgas konditsioneeride, soojuspumpade, õhuniisutajate, õhukuivatite ja ventilatsioonisüsteemide müügile, paigaldusele, remondile ja hooldusele. Greenspirit OÜ on tuntud oma kõrgekvaliteediliste toodete ja teenuste poolest, mida nad pakuvad nii ettevõtetele kui ka eraisikutele. Ettevõtte peamine eesmärk on pakkuda oma klientidele parimaid tooteid ja teenuseid. Nad usuvad, et kvaliteetne teenindus ja tooted on võti pikaajaliste suhete loomiseks

Dropdown

kõik artiklid

Soojuspumpade ja konditsioneeride paigaldamine

Soojuspumpad ja konditsioneerid on hädavajalikud seadmed, mis aitavad meil luua mugava ja temperatuurilt sobiva sisekliima nii kodus kui ka töökohal. Nende sead
ssb.ee
Soojuspumpad ja konditsioneerid on hädavajalikud seadmed, mis aitavad meil luua mugava ja temperatuurilt sobiva sisekliima nii kodus kui ka töökohal. Nende seadmete nõuetekohane paigaldamine on võtmeks nende tõhusale ja usaldusväärsele toimimisele. Selles artiklis uurime lähemalt soojuspumpade ja konditsioneeride paigaldamise protsessi ning miks see on nii oluline. Algatamine - õige seadme valimine Enne paigaldustööde alustamist on oluline valida õige soojuspump või konditsioneer vastavalt teie vajadustele ja hoonele. See hõlmab sobiva võimsuse, tüübi ja funktsioonide valimist, mis

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.