Rohkema info nägemiseks:

L.K. RAAMATUPIDAMINE OÜ

4
Ärimeedia ja uudisvoog
?
L.K. RAAMATUPIDAMINE OÜ loodi 2010. aastal, pakume peamiselt raamatupidamisteenus ja maksualast nõustamist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Aastal 2010 loodud L.K. RAAMATUPIDAMINE OÜ on tuntud ja usaldusväärne raamatupidamisettevõte, mis on spetsialiseerunud raamatupidamisteenuste ja maksualase nõustamise pakkumisele. Meie kogemus, mis ulatub juba 12 aastasse, tagab, et teie ettevõtte raamatupidamine on alati korras ja teie maksukohustused täidetakse täpselt ja õigeaegselt.

Oleme valmis jagama oma teadmisi ja kogemusi, et aidata teil teha teadlikke finantsotsuseid. Maksuseadused ja -eeskirjad võivad olla keerulised, kuid meie eksperdid teevad need lihtsaks. Anname teile nõu, kuidas maksimaalselt ära kasutada maksusoodustusi ja vähendada riske.

Täpne palgaarvestus on oluline nii teie ettevõtte kui ka töötajate jaoks. Meie hoolitseme selle eest, et kõik palgad ja maksed oleksid täpsed ja õigeaegsed. Meie raamatupidamisteenused tagavad, et teie finantsdokumendid ja aruanded on alati korrektsed ja ajakohased. See aitab teil teha õigeaegseid otsuseid ja meelitada potentsiaalseid investoreid.

Ettevõtte töölepingute haldamine võib olla keeruline. Oleme siin, et aidata teil koostada ja hallata töölepinguid, mis vastavad kehtivatele õigusaktidele. Äriregistri bürokraatia võib olla aeganõudev. Meie spetsialistid aitavad teil läbi viia kõik vajalikud äriregistriga seotud toimingud.

L.K. RAAMATUPIDAMINE OÜ eesmärk on olla teie usaldusväärne partner ettevõtte finantshaldamisel. Me ei paku mitte ainult professionaalseid raamatupidamisteenuseid, vaid anname teile ka vajalikku nõu ja tuge, et teie ettevõte saaks kasvada ja edeneda.

Kui otsite kogenud raamatupidajat ja finantsnõustajat, kes hoiab teie ettevõtte raamatupidamise alati korras ja aitab teil saavutada maksimaalset finantsedu, siis võtke meiega ühendust. Oleme valmis leidma parima lahenduse teie konkreetsetele vajadustele. Teie rahulolu on meie edu võti!

Võtke meiega ühendust juba täna!

Kontakt:

kylliraamatupidamine@gmail.com

+372 509 4905

L.K. RAAMATUPIDAMINE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karl V.

Nende maksualane nõustamine on aidanud meil maksukohustusi optimeerida ja vähendada riske. Suurepärane partner!

- Laur P.

Nende täpsus ja professionaalsus on muljetavaldavad. Töötajad on rõõmsad ja motiveeritud, teades, et palgaarvestus on alati õigeaegne ja täpne.

- Priit K.

Nende professionaalne arvete koostamine ja laenuarvestus on aidanud meil raha säästa ning tagada, et meie finantsasjad on alati korras. Soovitan neid kõigile korteriühistutele!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

L.K. RAAMATUPIDAMINE OÜ tegevusaruanne 2022

L. K. Raamatupidamine OÜ on Eesti erakapitalil põhinev ettevõte, mis on oma tegevust alustanud 18. juunil 2010. aastal. Algselt tuntud kui Starnight News UÜ, muudeti ettevõtte ärinimi 2010. aastal L. K. Raamatupidamiseks. See muutus peegeldas ettevõtte põhitegevusalade muutust ja keskendumist raamatupidamisele ja maksualasele nõustamisele. L. K. Raamatupidamine OÜ on aastate jooksul näidanud stabiilset kasvu. 2022. aastal kujunes ettevõtte käibeks 70 441 eurot, mis on märkimisväärne tõus võrreldes 2021. aasta 64 724 euroga. Samuti on ettevõtte majandustulemused olnud positiivsed. 2022.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas maksuseadustes orienteeruda?

Maksuseaduste keerukus ja pidevad muudatused võivad muuta ettevõtete jaoks maksukohustuste täitmise tõeliseks väljakutseks. Sellepärast ongi oluline leida usald
ssb.ee
Maksuseaduste keerukus ja pidevad muudatused võivad muuta ettevõtete jaoks maksukohustuste täitmise tõeliseks väljakutseks. Sellepärast ongi oluline leida usaldusväärne partner, kes aitaks teil navigeerida läbi maksunõuete džungli, et mitte ainult täita kõiki maksukohustusi õigeaegselt, vaid ka optimeerida maksusoodustusi ja vähendada riske. Selles artiklis uurime, kuidas meie maksualane nõustamine aitab ettevõtetel sellega toime tulla ja tagada finantsiline kindlus. Maksuseadused on laialdased ja keerulised ning neid muudetakse sageli. See tähendab, et ettevõtjatel on üha raskem jälgida

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.