Rohkema info nägemiseks:

VMV LINES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 734; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VMV LINES OÜ kohta arvamuslugu!"

VMV LINES OÜ hetkeolukord

Juba 734 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Marvel Merilainen (19.03.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

VMV Lines OÜ põhitegevusala oli ja on kauba veoteenuste pakkumine Eesti Vabariigi piires.

Arundeperioodil 2022.a. arvestati ja tasuti juhatuse liikmele ja ainuomanikule tasu /koos arvestatud kohustuslike maksudega/ summas 10 659.- eurot. Ettevõttes töötas aruendeperioodil 3 inimest.

VMV Lines OÜ prioteediks oli ja on pakkuda oma klientidele kõrgekvaliteetset teenust ja sälitada olemasolevat turupositsiooni Eestis. VMV

Lines OÜ ei ole väljastanud ühtegi garantiid majandusaastal 2023. Jooksval majandusaastal ei ole kulutatud raha arengu ja uurimusväljaminekuteks. Samuti ei ole plaanis seda teha ka aruandeperioodil 2023.a.

Plaanis on aastal 2022 pakkuda veoteenuseid ka teistesse Euroopa riikidesse.

Juhatuse liikmete lepingu lõppemise korral tasu, ega muid hüvitisi ei maksta

Seoses 2022.a. alguses alanud täiemahulise Ukraina sõjaga, mille tulemusel on olukord maailmas jätkuvalt ebakindel ning kiirelt muutuv, ei pea juhatus võimalikuks raamatupidamise aastaaruande koostamisel anda kvantitatiivset hinnangut kriisidest tulenevate võimaliku mõju kohta ettevõtte järgmise perioodi finantsnäitajatele.

VMV LINES OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.