Rohkema info nägemiseks:

NORDLIN EHITUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Nordlin Ehitus OÜ on spetsialiseerunud ehituse peatöövõtule ja kinnisvaraarendusele, pakkudes kvaliteetseid ja terviklikke lahendusi ehitusmaailmas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Pühendumus, kvaliteet ja usaldusväärsus - need on väärtused, mis iseloomustavad OÜ Nordlin Ehitust. Oleme oma ala tippspetsialistid ja juhtiv ehitusettevõte Eestis, mis pakub kõrgetasemelisi ehitusteenuseid ja kinnisvaraarendust.

Nordlin Ehitus on kümne aasta jooksul kasvanud üheks juhtivaks ettevõtteks Eestis. Meie kireks on ehitus ja kinnisvaraarendus ning meie jõupingutused on ära märgitud - 2020. aastal tõusime Äripäeva ehitusettevõtete TOP-is muljetavaldavale 12. kohale. Üks meie uhkemaid saavutusi on 2019. aastal valminud Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia uus saalikompleks, mis osutus Eesti Betooniühingu korraldatud konkursil publiku lemmikuks.

Sõltumata sellest, kas tegemist on keerulise ja innovaatilise projektiga või väiksema mahuga ehitustöödega, on Nordlin Ehitus teie usaldusväärne partner. Oleme spetsialiseerunud ehituse peatöövõtule ja projektijuhtimisele, pakkudes terviklikke lahendusi, mis vastavad teie vajadustele ja eelarvele.

Meie meeskond koosneb üle kahekümnest oma ala parimast spetsialistist, kellest enamus omavad erialast kõrgharidust ning täiendavad ja koolitavad end pidevalt. See võimaldab meil pakkuda tipptasemel teenuseid, mis vastavad kõrgeimatele standarditele. Objektimeeskonnad komplekteeritakse vastavalt konkreetse objekti keerukusele ja suurusele ning neid toetab meie tugev kollektiiv.

Paindlikkus, usaldusväärsus ja tähtaegadest kinnipidamine on meie ettevõtte nurgakivid, mis on aidanud meil saavutada arvestatava positsiooni nii era- kui ka avaliku sektori tellijate hulgas. Nordlin Ehitusest on kujunenud ehitusturul usaldusväärne partner, kes täidab oma lubadused.

Võtke meiega ühendust ja koos leiame parima lahenduse teie ehitusvajadustele. Nordlin Ehitus - teie usaldusväärne teejuht ehituse ja kinnisvaraarenduse maailmas.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

NORDLIN EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadri K.

Nende meeskond oli äärmiselt abivalmis ja tähelepanelik ning projektijuhtimine oli suurepärane. Meie kodu on nüüd täpselt selline, nagu oleme alati unistanud - suurepärase kvaliteediga, täpse ajakava ja eelarvega.

- Siim S.

Nordlin Ehituse meeskond oli äärmiselt professionaalne ja asjatundlik ning projektijuhtimine sujus ladusalt. Tulemus oli täiuslik - meie uus ärihoone vastab kõrgeimatele standarditele ja kliendid on selle üle väga rahul.

- Mari M.

Nad ei paku mitte ainult ehitusteenust, vaid ka unistuste kodude loomist. Tänu Nordlin Ehitusele oleme leidnud oma kodudes rahu ja mugavuse ning me ei kujutaks ettegi teist ehituspartnerit.

NORDLIN EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

Tere tulemast Nordlin Ehituse maailma, kus ehitus ja kinnisvaraarendus on meie kirg ja kutsumus. OÜ Nordlin Ehitus on Eesti ettevõte, mis koos oma tütarettevõtetega on pühendunud ehituse peatöövõtule ja elukondliku kinnisvaraarendusele. Meie eesmärk on pakkuda professionaalset ja kvaliteetset teenust, mis vastab kõige nõudlikumatele standarditele ja klientide ootustele. Rohkem kui kümne aasta jooksul on Nordlin Ehitus kasvanud üheks turu juhtivaks ettevõtteks, mis on tuntud oma pühendumuse, innovatsiooni ja kvaliteedi poolest. Meie meeskond on täis kogenud spetsialiste, kes on pühendunud oma

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas lahenevad Nordlin Ehitusel keerukate projektide mured?

Kui tegemist on ehituse peatöövõtu ja projektijuhtimisega, on OÜ Nordlin Ehitus kindel valik. Oleme tuntud oma võimekuse poolest teostada erinevaid projekte, sõ
ssb.ee
Kui tegemist on ehituse peatöövõtu ja projektijuhtimisega, on OÜ Nordlin Ehitus kindel valik. Oleme tuntud oma võimekuse poolest teostada erinevaid projekte, sõltumata nende keerukusest ja mahust. Meie põhirõhk on alati kvaliteedil ja klientide vajaduste rahuldamisel. Nordlin Ehitus on tuntud oma võimekuse poolest teostada keerukaid ja innovaatilisi projekte. Olgu tegemist nõudlike ehitustehnoloogiate, eriliste arhitektuuriliste nõudmiste või ebatavaliste projektidega, oleme valmis võtma vastu väljakutseid ja pakkuma lahendusi, mis vastavad kõrgeimatele standarditele. Keskendudes ehituse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.