Rohkema info nägemiseks:

PETROSCAN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Spetsialiseerunud keevitustöödele, pakkudes professionaalseid ja usaldusväärseid teenuseid metallkonstruktsioonide, torustike ja ventilatsioonisüsteemide valdkonnas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Üle kümne aasta on PETROSCAN OÜ olnud sünonüümiks tipptasemel keevitus- ja montaažitöödele. Meie teekond algas kvaliteedile pühendumise ja täpsusearmastusega ning just see pühendumus on viinud meid tööstuse esirinda. Me ei ole lihtsalt ettevõte; me oleme oskuslike käsitööliste kollektiiv, kes äratab metalli ellu.

Meie teenused on sama mitmekesised kui spetsialiseeritud, ulatudes sertifitseeritud keevitustöödest (TIG / MIG / MAG / MMA) keerukate meresüsteemide ja torustike montaažini. Oleme uhked oma võime üle tegeleda igasuguse keerukusega projektidega, olgu selleks torustike keevitamine, mis nõuab kõrgeimat täpsustaset, või sõidukikerede tööd, mis vajavad kunstniku puudutust.

PETROSCAN OÜ-s mõistame, et meie klientide vajadused on sama ainulaadsed kui nende projektid. Seetõttu pakume kohandatud lahendusi, tagades, et iga keevis, iga liide ja iga konstruktsioon on meie järjekindla pühendumuse tipptasemele tunnistuseks. Meie portfell on väljakutsete mosaiik, alates ventilatsioonisüsteemide valmistamisest ja paigaldamisest kuni sprinklersüsteemide paigaldamiseni, igaüks neist on teostatud täpsuse ja hoolikusega, mida meie kliendid ootavad.

Meie ekspertiis ei seisne ainult teostuses, vaid ka planeerimises. Võime järgida ja rakendada tehnilisi jooniseid on üks meie kõige väärtuslikumaid oskusi, tagades, et iga projekt saab teoks täpselt nii, nagu ette kujutatud. Me ei ole lihtsalt ehitajad; me oleme loojad, muutes abstraktse käegakatsutavaks.

Kasvades ja arenedes seisavad meie partnerlused nii Eesti kui ka rahvusvaheliste klientidega tunnistusena meie mainele. Oleme rohkem kui lihtsalt teenusepakkuja; oleme usaldusväärne liitlane maailma taristu ehitamisel ja hooldamisel.

Valige oma järgmiseks projektiks PETROSCAN OÜ ja liituge tööstusliku meisterlikkuse pärandiga, kus iga keevis on samm täiuslikkuse suunas.

Loe lisaks

PETROSCAN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Madis

Usaldusväärsed ja professionaalsed keevitustööd!

- Kert

Suurepärane kvaliteet ja täpsus! Petroscan OÜ on meie eelistatud partner keevitustöödeks

- Joonas

Alati pakkunud tipptasemel teenust ja täitnud meie ootused. Suurepärane meeskond!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Täpsuse kunst keevitamisel: lähemalt vaadeldes

Täppiskeevisõmblus on oskuslik amet, mis nõuab kõrgetasemelist täpsust ja kontrolli. See hõlmab kahe materjali, tavaliselt metallide, ühendamist viisil, mis tagab tugeva, usaldusväärse sideme minimaalsete defektidega. Täppiskeevisõmbluse tähtsust ei saa üle hinnata, kuna see mõjutab otseselt lõpptoote terviklikkust ja jõudlust. Täppiskeevisõmblus on kriitilise tähtsusega mitmesugustes tööstussektorites, sealhulgas merenduses, ehituses ja tootmises. See on hädavajalik komponentide loomiseks, mis peavad vastu pidama äärmuslikele tingimustele ja vastama rangele ohutusstandarditele.

Dropdown

kõik artiklid

Koosteteenused: algtõdedest kaugemale

Koosteteenused on tööstussektori kriitiline komponent, olles merenduse, ehituse ja tootmise ettevõtete selgrooks. Nende teenuste täpsus ja usaldusväärsus on üli
ssb.ee
Koosteteenused on tööstussektori kriitiline komponent, olles merenduse, ehituse ja tootmise ettevõtete selgrooks. Nende teenuste täpsus ja usaldusväärsus on üliolulised, kuna need mõjutavad otseselt lõpptoote efektiivsust, ohutust ja pikaealisust. Aastate jooksul on koosteteenused arenenud lihtsatest käsitsi tehtavatest töödest keerukateks operatsioonideks, mis integreerivad tipptasemel tehnoloogiaid ja metoodikaid. Seda arengut on vedanud vajadus suurema täpsuse, kiiremate tähtaegade ja range tööstusstandardite ning regulatsioonide järgimise järele. Edasijõudnud koosteteenuste

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.