Rohkema info nägemiseks:

TEMPLE CAPITAL HOUSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
erakapital jms teenused, tooted, konsultatsioonid

TEMPLE CAPITAL HOUSE OÜ hetkeolukord

Juba 12 565 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 71 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Temple Capital House on ettevõte, mis on spetsialiseerunud kinnisvaraarendusele, kinnisvaraprojektide juhtimisele ning äri- ja õigusnõustamisele. Selle ettevõtte põhitegevus hõlmab mitmesuguseid kinnisvaraarenduse aspekte, alates uute projektide kavandamisest ja ehitamisest kuni olemasolevate hoonete renoveerimiseni ja nende väärtuse suurendamiseni. Lisaks sellele pakub Temple Capital House ka kinnisvaraprojektide juhtimist, aidates klientidel oma projekte tõhusalt hallata ja optimeerida.

Ettevõtte äri- ja õigusnõustamise teenused on samuti olulised. Need hõlmavad nii äri- kui ka õigusalaseid küsimusi, aidates klientidel navigeerida keerulises ärikeskkonnas ja tagada, et nende tegevus oleks kooskõlas kõigi asjakohaste seaduste ja määrustega.2022. aastal oli Temple Capital House'is üks töötaja. See näitab, et ettevõte on suutnud säilitada tõhusa ja keskendunud meeskonna, mis on võimeline pakkuma kvaliteetseid teenuseid hoolimata oma väikesest suurusest. See on ka tunnistus ettevõtte juhtimise tugevusest ja võimest juhtida oma ressursse tõhusalt.

Juhatuse liikmetele oli arvestatud juhatuse liikme tasud. See on oluline, kuna see näitab, et ettevõte väärtustab oma juhtkonna panust ja on valmis investeerima nende kompetentsi ja kogemuste hüvitamisse. See on oluline tegur, mis aitab tagada ettevõtte pikaajalise edu ja stabiilsuse.

Kokkuvõttes on Temple Capital House ettevõte, mis on pühendunud kinnisvaraarendusele, kinnisvaraprojektide juhtimisele ja äri- ning õigusnõustamisele. Selle väike, kuid tõhus meeskond ja juhtkonna väärtustamine on aidanud sellel saavutada edu ja stabiilsust keerulises ärikeskkonnas.

TEMPLE CAPITAL HOUSE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.