Rohkema info nägemiseks:

RA SUN OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme alates 2010. aastast spetsialiseerunud pehme mööbli valmistamisele ja taastamisele, pakkudes kõrgkvaliteetseid lahendusi nii era- kui avalikule sektorile.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast RA SUN OÜ maailma, kus usume, et iga mööbliese räägib lugu. Alates meie loomisest oleme pühendunud pehme mööbli taaselustamisele, taastamisele ja ümberkujundamisele, et tuua mugavust ja elegantsi teie ruumidesse. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Pakume spetsialiseeritud teenuseid eritellimusel pehme mööbli, restaureerimise ja kangaste uuendamise alal, tagades, et iga mööbliese, mida puudutame, muudetakse ja hinnatakse kõrgelt.

RA SUN OÜ-s mõistame, et mööbel ei ole lihtsalt ese teie kodus või äris; see on osa teie elust. Seetõttu pakume eritellimusmööblit, luues iga eseme hoolikalt vastavalt teie visioonile ja ruumile. Meie eritellimusel valmistatud mööbel on rohkem kui lihtsalt toode; see on kunstiteos, mis peegeldab teie stiili ja vastab teie mugavusvajadustele.

Meie asjatundlikkus ei lõpe loomisega. Oleme ka mööbli restaureerimise meistrid. Olgu selleks armastatud diivan, mis näitab oma vanust, või divan, mis on kaotanud oma läike, me elustame selle uuesti meie katteriide vahetuse ja kangavahetuse teenustega. Oleme uhked oma võime üle taaselustada teie kallid esemed, muutes need taas uueks ja värskeks.

Meie valik kvaliteetseid kangaid ja naturaalseid nahku, mis on hangitud tuntud Euroopa brändidelt, tagab, et iga päevavoodi, diivan või divan, mida puudutame, ei ole mitte ainult taastatud oma endisesse hiilgusesse, vaid ka kohandatud vastavalt viimastele sisustustrendidele.

RA SUN OÜ ei ole ainult eraisikutele; oleme spetsialiseerunud ka pehme mööbli valmistamisele avalikeks ruumideks. Alates 2010. aastast oleme teinud koostööd arhitektuuribüroode ja sisekujundajatega, et sisustada selliseid kohti nagu restoranid, kohvikud, hotellid, ööklubid, poed ja salongid unikaalsete ja mugavate istumislahendustega.

Meie slogan, 'Mugavuse loomine, unistuste kujundamine', võtab kokku meie pühendumuse kvaliteedile, loovusele ja kliendirahulolule. Kutsume teid uurima meie teenuseid ja aitama teil luua ruumi, mis on tõeliselt teie oma.

Konsultatsiooni või meie laia kangavalikuga tutvumiseks võtke meiega ühendust. Koos leiame teie mööblivajadustele täiusliku lahenduse.

KONTAKT

RA SUN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin V.

Suurepärane kattevahetus ja professionaalne teenindus.

- Kärt O.

Eritellimusmööbel täpselt minu soovide järgi. Kvaliteetne töö!

- Ene K.

Kiire ja professionaalne teenindus. Mööbel näeb välja nagu uus!

RA SUN OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ RA SUN põhiliseks tegevusalaks on pehmemööbli tootmine. Ettevõte on asutatud 30.07.2010 Tallinnas. 2022.a majandusaastal oli OÜ RA SUN toodangu müügitulu 322 tuh eurot (2021.a 275 tuh eurot) ning kahjum 0,2 tuh eurot (2021.a kasum 1,7 tuh eurot). Ettevõttes jätkatakse tootmist, kuid suuremahulisi investeeringuid järgnevaks majandusaastaks ei planeerita. Ettevõtte tegevust iseloomustavad suhtarvud on järgmised : 2021 2022 Puhaskasumi marginaal 0,6% -0,08% Ärikasumi marginaal 0,8% -0,03% Omakapitali määr 35,4% 54% Suhtarvude arvestusvalemid on järgmised : Puhaskasumi marginaal :

Dropdown

kõik artiklid

Mööbli restaureerimise kunst: vana võlu toomine kaasaegsetesse interjööridesse

Mööbli restaureerimine on protsess, mis annab armastatud esemetele uue elu, muutes need kulunud ja vanamoodsast võluvaks ja funktsionaalseks. See on kunst, mis
ssb.ee
Mööbli restaureerimine on protsess, mis annab armastatud esemetele uue elu, muutes need kulunud ja vanamoodsast võluvaks ja funktsionaalseks. See on kunst, mis ühendab käsitööoskust loovusega, tulemuseks on ainulaadsed esemed, mis jutustavad lugu. Mööbli restaureerimise eelised Mööbli restaureerimise valimine on keskkonnasõbralik valik. See vähendab jäätmeid, säästab ressursse ja vähendab uue mööbli tootmisega seotud süsinikujalajälge. Restaureerimine võib olla kulutõhus, sageli nõudes vähem investeeringuid kui uue ostmisel, eriti kui tegemist on kvaliteetsete või antiikesemetega. Mööbli

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.