Rohkema info nägemiseks:

RELSIIT METSAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Perefirma ajalooga, mis ulatub mitmetesse äriühingutesse, on Relsiit Metsad alates 2010. aastast ning Relsiit Haldus alates 2014. aastast ühinenud, moodustades tugeva ja professionaalse ettevõtte, mis haldab metsa- ja põllumaade portfelli üle kogu Eesti.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Relsiit Haldus OÜ on Eesti looduse usaldusväärne kaitsja ja jätkusuutliku metsa- ning põllumajandusmaa eestkostja juba peaaegu kümnendi vältel. Alustades perefirma tiiva all ja kasvades alates 2010. aastast Relsiit Metsadeks ning seejärel 2014. aastal Relsiit Halduseks, oleme kujunenud Eesti metsa- ja põllumaade haldamise tipptegijaks.

Relsiit Haldus OÜ on alati hoidnud loodust ja keskkonda kõige olulisemana. Meie tegevus põhineb rangelt seadustel ja eeskirjadel, tagades, et meie metsade ja põldude majandamine toimuks keskkonnasõbralikult ja vastutustundlikult. Oma klientidele pakume mitte ainult kvaliteetseid maatükke, vaid ka meelerahu teadmisega, et me hoolitseme nende vara eest professionaalselt.

Meie ettevõte on spetsialiseerunud erinevat tüüpi kinnistute ostmisele ja haldamisele. Pakume võimalust müüa maatükke, mis on varustatud erinevate hoonetega, olgu need siis elamispinnad või tootmishooned. Ostame maad, mis on hüpoteegi all, pakkudes kiiret ja läbipaistvat tehinguprotsessi.

Hoolime ka looduskaitsealadest, ostes ja haldades maatükke, mis kuuluvad looduskaitse alla, et säilitada Eesti ainulaadne loodus. Pakume lahendusi kaasomandi juhtimiseks, tagades, et mõlemad osapooled oleksid rahul meie professionaalse lähenemisviisiga.

Relsiit Haldus OÜ on pühendunud mitte ainult metsa- ja põllumaade haldamisele, vaid ka jätkusuutlikkuse edendamisele. Koostöös meiega saate mitte ainult parimad kinnisvara lahendused, vaid panustate ka Eesti looduse säilimisse.

Kui soovite müüa oma kinnisvara või otsite usaldusväärset partnerit metsa- ja põllumaade haldamiseks, võtke meiega ühendust. Oleme valmis leidma just teie vajadustele sobivaima lahenduse. Koos kujundame parema tuleviku Eesti rohelises südames.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

RELSIIT METSAD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kairi P.

Klientidele Orienteeritud! Nad kuulavad klienti ja pakuvad personaalset teenust. Suurepärane ettevõte!

- Jaan T.

Professionaalne Meeskond! Relsiit Haldus on oma ala eksperdid. Suurepärane teenus, suurepärane meeskond!

- Kadi M.

Usaldusväärne Partner! Relsiit Haldus hoolitses mu põllumaa eest vastutustundlikult ja õigeaegselt. Tänulik!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

RELSIIT METSAD OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Relsiit Metsad on uhke kodumaise kapitali peale ehitatud ettevõte, mis sai alguse 06.08.2010. See on ettevõte, mis on pühendunud oma kinnisvara ostu-müügile ja kasvava metsa raieõiguse müügile. Alates selle asutamisest on OÜ Relsiit Metsad näidanud märkimisväärset kasvu, eriti alates 2010. aastast, mil äritegevus hakkas stabiilselt kasvama.2022. aastal saavutas OÜ Relsiit Metsad müügitulu 234 915 eurot, mis on märkimisväärne saavutus. Peamised kliendid, kes on aidanud kaasa selle tulu kasvule, on Kagu-Eesti metsandusega tegelevad ettevõtted. Need ettevõtted on olnud OÜ Relsiit Metsad

Dropdown

kõik artiklid

Metsa tervis - kuidas tagada metsamaa jätkusuutlikkus ja säilitada loodusvarade mitmekesisus

Metsa tervis on oluline, et tagada metsamaa jätkusuutlikkus ning säilitada loodusvarade mitmekesisus. Selleks on vaja metsa hooldada ning jälgida, et kahjurid j
ssb.ee
Metsa tervis on oluline, et tagada metsamaa jätkusuutlikkus ning säilitada loodusvarade mitmekesisus. Selleks on vaja metsa hooldada ning jälgida, et kahjurid ja haigused ei pääseks levima. Lisaks on oluline jälgida, et metsa majandamine oleks keskkonnasäästlik ja vastutustundlik. Metsa tervise tagamiseks on esmalt oluline metsamaa istutamine või uuendamine. Enne istutamist tuleb valida sobivad puuliigid vastavalt kasvukohale ning kliima- ja mullaoludele. Uue metsa rajamine võtab aega, kuid pikaajaline planeerimine tagab metsa kvaliteedi ja tulevikus parima tulu. Metsa hooldamine on samuti

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.