Rohkema info nägemiseks:

PRINTMARK OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 308; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PRINTMARK OÜ kohta arvamuslugu!"

PRINTMARK OÜ hetkeolukord

Juba 308 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,6 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Printmark on spetsialiseerunud reklaamiteenustele. Viime kokku müüja ja ostja läbi erinevate meediakanalite. Printmarkis valmivad voldikud, flaierid, kliendilehed, posterid, pvc- ja kangasbännerid, autokleebised jpm. Abi saab nii reklaamistrateegia väljamõtlemisel kui selle elluviimisel – algusest lõpuni.

Printmarki visioon on olla usaldusväärne ja efektiivne ning kliendi jaoks parimale tulemusele orienteeritud. Firma missioon on töötada välja toimivad reklaamialased lahendused, olla loominguline ja efektiivne koostööpartner läbi personaalse lähenemise.

Aruandeaasta müügitulu oli 75 902 eurot (2021: 87 708 eurot).

2023. aasta plaan on jätkata koostööd püsiklientidega, Lojaalsete klientide rahulolu tagab ka

Printmarki käibe ja arengu. Aasta märksõnaks on stabiilsuse kindlustamine.

Juhatus koosneb ühest liikmest.

Keskmine töötajate arv 2022.a oli 1 ning palgakulu koos sotsiaalmaksudega 10 617 (2021: 11 426) eurot. Juhatuse töö eest tasu ei makstud.

PRINTMARK OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.