Rohkema info nägemiseks:

SBT VÕRGUTÖÖD OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
OÜ SBT Võrgutööd on spetsialiseerunud mobiilside ja telekommunikatsiooniteenuste pakkumisele, hõlmates paigaldust, ehitust, hooldust ning tugijaamade ja süsteemide elektritöid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

OÜ SBT Võrgutööd on tugevate juurtega ettevõte, mis alustas tegevust juba aastal 2010 Tartus. Meie teekond on olnud pikk ja edukas ning oleme end tõestanud usaldusväärse partnerina telekommunikatsioonivaldkonnas.

Alustades esimestest projektidest AS-iga EMT 2009. aastal, oleme samm-sammult kasvanud ja laienenud. Regulaarne koostöö teiste suurte partneritega algas 2011. aastal ning see on meie arengut veelgi kiirendanud. Meie eesmärk on olnud selge alates esimesest päevast: pakkuda kvaliteetseid paigaldus- ja ehitusteenuseid telekommunikatsioonifirmadele.

Telekommunikatsioonivaldkonnas toimunud kiire areng, alates 4G-st ja kuni 2021. aastal lisandunud 5G-ni, on muutnud meie töö veelgi olulisemaks. Mobiililevi sisevõrkude ehitamine äri- ja kaubanduskeskustesse on saanud üheks meie põhitegevuseks.

Meie pühendumus ja professionaalsus on teinud meist usaldusväärse partneri klientidele üle Eesti. Oleme kaasanud EASilt stardi- ja kasvutoetuse ning investeerinud omavahendeid, et tagada tipptasemel riistvara ja võrguinfrastruktuur. Alates 2016. aastast oleme valmis saatma kuni kuus hästivarustatud elektrikute-montaažitöötajate brigaadi, mis võimaldab meil teostada töid kogu Eesti territooriumil.

Meie peamised tegevusalad hõlmavad mobiilimastide ja saatjatega seotud 2G, 3G, 4G ja 5G võrguseadmete paigaldust, sisevõrkude ehitust ja ümberehitustöid. Lisaks pakume häälestamise ja hoolduse, masti- ja kõrgtöid, optiliste ja tavaliste kaablite paigaldust ning süsteemide elektritöid. Tuginedes oma laiale kogemusele, paigaldame ka tugijaamu ja seadmete konteinereid ning teostame mastide juures vajalikud ehitustööd, sealhulgas vundamentide valamist ja territooriumi ettevalmistamist.

Alates 2015. aastast oleme paigaldanud ajutisi mobiiliside tugijaamu Eesti suurüritustele, tagades sellega sujuva sideteenuse kriitilistel hetkedel. Alates 2017. aastast oleme alustanud ka ventsilatsioonisüsteemide ehitust mobiililevi seadmete konteinerites, tagades seeläbi nende töökindluse.

Meie projekte teostatakse nn \"võtmed kätte\" põhimõttel, mis tähendab, et klient saab meilt terviklahenduse, ilma et peaks muretsema detailide pärast. Lisaks oleme valmis ka rätsepaülikonna tüüpi lahendusteks, sest meie kogemus ja tugev partnerlus võimaldavad meil alati saavutada seatud eesmärgid kiiresti ja kvaliteetselt.

Kui vajate usaldusväärset partnerit mobiilside infrastruktuuri ehituses ja hoolduses, siis võtke meiega ühendust. Leiame koos teiega parima lahenduse, mis vastab teie vajadustele ja nõudmistele. Oleme valmis panustama teie projekti edu ning tagama mobiilside leviku kõrgeima kvaliteedi.

SBT VÕRGUTÖÖD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari T.

Töö kiirus ja täpsus on muljetavaldavad. Soovitan kindlasti OÜ SBT Võrgutööd kõigile, kes vajavad telekommunikatsioonivaldkonnas ekspertiisi ja kvaliteetset teenust.

- Anna K.

Nad on aidanud meil luua ja hoida tipptasemel sisevõrku meie büroohoonetes, tagades meie meeskonnale suurepärase ühenduvuse. OÜ SBT Võrgutööd on meie usaldusväärne partner ja ma soovitan neid igal ajal.

- Kaur E.

SBT meeskond on kiire reageerimisega, mis on suur pluss sündmuste valdkonnas, kus iga minut loeb. Suurepärane partner igale sündmuskorraldajale!

SBT VÕRGUTÖÖD OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ SBT Võrgutööd on spetsialiseerunud mobiililevi sise- ja välisvõrkude ehitusele, pakkudes laia valikut teenuseid, mis hõlmavad 3G, 4G ja 5G võrguseadmete paigaldus- ja ümberehitustöid, häälestamist ja hooldust. Lisaks teostame vajalikke masti- ning kõrgtöid, optiliste ja tavaliste kaablite paigaldust ning kõiki süsteemide elektritöid. Meie teenuste hulka kuulub ka tugijaamade ja seadmete konteinerite paigaldus. OÜ SBT Võrgutööd asutati eesmärgiga paigaldada repiitereid ja teha üldehitustöid. Kuid suurte telekommunikatsioonifirmade kiire areng ja nende arendusprogrammide laienemine tingisid

Dropdown

kõik artiklid

Miks on tugev sisevõrk ärikeskustes nii oluline?

Mobiilside ja lairibaühendus on muutunud tänapäeva ärimaailmas hädavajalikuks. Ettevõtted sõltuvad suuresti nendest teenustest, et hoida ühendust klientide, par
ssb.ee
Mobiilside ja lairibaühendus on muutunud tänapäeva ärimaailmas hädavajalikuks. Ettevõtted sõltuvad suuresti nendest teenustest, et hoida ühendust klientide, partnerite ja töötajatega. Üha suurem osa äritegevusest toimub digitaalselt, mis tähendab, et tugev sisevõrk on ülioluline. Selles artiklis vaatleme, kuidas OÜ SBT Võrgutööd on spetsialiseerunud sisevõrkude ehitamisele ärikeskustes ja milliseid lahendusi me pakume, et tagada suurepärane ühenduvus igas äriruumis. Ärikeskused on sageli koduks paljudele ettevõtetele ja organisatsioonidele. Seal käib aktiivne äritegevus, kohtumised

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.