Rohkema info nägemiseks:

FINEST-HALL FACTORY OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud PVC saalide ja varikatuste projekteerimisele, valmistamisele ja paigaldamisele, mis on kohandatud vastavalt meie klientide konkreetsetele nõuetele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

FinEst-Hall Factory OÜs usume, et iga eduka tegevuse aluseks on ruum, milles see õitseb. Alates meie loomisest oleme olnud eesrindlikud innovatiivsete PVC-hallide ja varikatuste loomisel, mis on kavandatud vastama meie klientide pidevalt arenevatele vajadustele. Meie pühendumus tipptasemele kajastub igas meie valmistatud struktuuris, tagades, et me ei ehita lihtsalt halle, vaid kujundame tööstus- ja ladustamisruumide tulevikku.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: 'Oleme spetsialiseerunud PVC-hallide ja varikatuste kujundamisele, tootmisele ja paigaldamisele, mis on kohandatud vastavalt meie klientide konkreetsetele nõudmistele.' See kohandamisele pühendumine tähendab, et kuulame teie vajadusi ja loome lahendusi, mis on sama ainulaadsed kui teie ettevõte. Olgu vajaduseks ajutine ladu, püsiv hoiuruum või kaitsev varikatus, meie tooted on kavandatud täpsuse ja paindlikkusega, et katta teie vajadusi.

Üle 400 000 m² kaetud ladustamispinnaga ja 250 paigaldatud halliga on meie asjatundlikkus ilmne statistikas. Meie PVC-hallid ei ole lihtsalt struktuurid; need on dünaamilised ruumid, mis suudavad teie äriga kaasas käia. Need on kavandatud kiireks paigaldamiseks, hõlpsaks ümberpaigutamiseks ja laiendamiseks, et mahutada teie kasvu. Meie hallide mitmekülgsust toetab meie pühendumus teenindusele, pakkudes põhjalikku hooldust ja võimalust kohandada teie ruumi vastavalt teie äri arengule.

Meie tipptasemel metallitöötlemisteenused, sealhulgas plasma lõikamine ja torulaseri töötlemine, on tunnistuseks meie tehnoloogilisele võimekusele. Me kasutame viimase sõna tehnoloogiat, et tagada iga teie halli komponendi valmistamine kõrgeimatele standarditele. Meie PVC-kangas ei ole lihtsalt vastupidav; see on lõuend, millele teie ettevõtte tulevik joonistatakse.

Metalitööstusele PVC-hallide, varikatuste ja PVC-tunnelite pakkumist jätkates jääme truuks meie loosungile: 'Katame teie vajadused täpsuse ja paindlikkusega'. Olgu meieks teie tööstusliku laienemise arhitektid, teie kaupade kaitsjad ja teie edusammude partnerid. Valige FinEst-Hall Factory OÜ lahendus, mis kasvab koos teiega, tagades, et teie tegevus on alati kaetud, olgu ilm vihmane või päikesepaisteline.

Avastage, kuidas meie kohandatud PVC-lahendused võivad teie äri tõsta. Võtke meiega ühendust juba täna, et saada isikupärastatud pakkumine ja liituge rahulolevate klientide hulgaga, kes on teinud targa valiku FinEst-Hall Factory OÜga.

FINEST-HALL FACTORY OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

FINEST-HALL FACTORY OÜ tegevusaruanne 2022

FinEst-Hall Factory OÜ on Eesti suurim PVC hallidele keskendunud tootja ja paigaldaja. Ettevõte on asutatud aastal 2010 ning täna töötab meil 31 inimest. Tootmine asub Tallinna Ringtee Tehnopargis, Rae vallas 2022 aastal valminud tootmishoones. PVC hall koosneb tsingitud terasprofiilidest valmistatud konstruktsioonist, mis on kaetud PVC kattega. Tsinkimine tagab kõikidele terasdetailidele kaitse korrosiooni eest tavakeskkonnas aastakümmneteks. PVC katted toodetakse praktiliselt hooldusvabast Saksamaa ja Soome tehaste PVC kangast. Kõik tootmises vajaminevad katted toodetakse sisseostetud

Dropdown

kõik artiklid

Oma ruumi maksimeerimine modulaarsete pvc-hallidega

Kui ettevõtted kasvavad ja arenevad, muutub paindlike, vastupidavate ja kulutõhusate ruumilahenduste vajadus üha olulisemaks. Modulaarsed PVC-hallid pakuvad ett
ssb.ee
Kui ettevõtted kasvavad ja arenevad, muutub paindlike, vastupidavate ja kulutõhusate ruumilahenduste vajadus üha olulisemaks. Modulaarsed PVC-hallid pakuvad ettevõtetele mitmekülgset võimalust oma tegevusruumi laiendamiseks ilma püsistruktuuride pühendumuseta. Selles blogipostituses uurime, kuidas modulaarsed PVC-hallid võivad teie ruumi maksimeerida ja teie ettevõttele kasu tuua. Modulaarsete PVC-hallide eelised ettevõtetele Aeg on äris väärtuslik kaup. Modulaarseid PVC-halle saab kiiresti paigaldada ja demonteerida, tagades minimaalse katkestuse teie tegevuses. See kiire kasutuselevõtt on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.