Rohkema info nägemiseks:

HOTELLINX BALTICS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 763; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta HOTELLINX BALTICS OÜ kohta arvamuslugu!"

HOTELLINX BALTICS OÜ hetkeolukord

Juba 763 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Hotellinx Baltics OÜ on tarkvara arendusega tegelev ettevõtte, mis pakub hotellidele, spaadele ja restoranidele tarkvaralist terviklahendust ja tugiteenust. Ettevõte esindab Hotellinx hotellitarkvara Balti riikides.

Hotellinx Baltics OÜ põhitegevus on terviklahenduste välja töötamine koos koostööpartneritega, vajadusel uute liideste ja moodulite loomine eesmärgil, et kogu majutusasutuse majandustegevuse aruandlus oleks võimalik kokku võtta. Eesmärgiks on paindlikkus ning lisaks parima tarkvarapaketi pakkumisele ka mitmekülgse IT-teenuse 24/7 hooldustoe tagamine.

2022. aasta eesmärgiks oli jätkata investeeringutega tootearendusse ning laiendada koostööd partneritega.

Olulisemad tegevused majandusaastal: - üleminekud Hotellinx Cloudile pilvetarkvarale olemasolevate klientide juures Eestis ja Lätis, lisaks juurutamised uutes hotellides; - uute lahenduste juurutamine (sh uus veebipõhine Housekeeping moodul, uus Booking.com online liides); - uue kodulehe valmimine seoses Hotellinx Cloud tarkvara turule toomisega, uued infomaterjalid ja kasutusjuhendid; - intellektuaalse omandi loomine ning uute liideste arendamine koostöös partneritega (sh Directo, Hansa, SAP raamatupidamistarkvarade ja eGiftCards kinkekaardilahenduse liideste uuendamine Hotellinx Cloud jaoks jm); - esinemine D-EDGE rahvusvahelisel hotelliseminaril „Work Smart, Not Hard“ ja osalemine EHRL aastakoosoleku messil, - oskusteabe levitamine ja hotellikoolidega koostöö laiendamine (sh Hotellinx Cloud pilveversiooni online õpe TÜ Pärnu Kolledžile lisaks ka Võru

KHK-s).

Kaheteistkümnendal tegevusaastal 01.01.-31.12.2022 turismiturg osaliselt taastus 19 viirusest põhjustatud piirangutest kuid hotellide investeeringud uuendustesse jäid väiksemaks võrreldes enne pandeemia ajaga. Seoses sellega ka Hotellinx Baltics OÜ mitmed projektid lükkusid edasi järgmistesse aastatesse.

2022. aasta käive oli 113 538 €, bilanss 90 801 € ning puhaskasum -14 955 €. Käive kahanes 6%, bilansimaht kahanes 16%. 2022. aasta kahjum kompenseeriti varasemate aastate kasumi arvelt.

2023. aasta eesmärgiks on jätkata samadel tegevusaladel ning laiendada koostööd partneritega, sealjuures: - uued hotelliprojektid (sh arendus- ja hoolduslepingute sõlmimine) Eestis ja Lätis; - intellektuaalse omandi ning uute liideste loomine koostöös partneritega (sh Hotellinx Cloud uued liidesed, eGiftCards lahenduse pilveversioon ja liidesed uute partneritega jm); - uute lahenduste juurutamine (sh Hotellinx Suite üleminek Cloud pilveversioonile hotellides, uued online liidesed (sh uus D-EDGE liides); - ekspordi edendamine (lätikeelse kodulehe valmimine; esindajaga koostöö laiendamine ning uute partneritega koostöö edendamine Lätis); - oskusteabe levitamine (Hotellinx koolituspäevad Eestis, hotellikoolidega koostöö jätkamine ja laiendamine ning Hotellinx õppe alustamine

Lätis); - kolmeteistkümnendal tegevusaastal 01.01.-31.12.2023 on plaanis ettevõtet veelgi kasvatada.

Uute töökohtade loomine – ettevõte pakub tööd 2 töötajale ning paljudele koostööpartneritele. Planeeritavat töökohtade juurdekasvu ei ole, aga laiendatakse koostöövõrgustikku.

HOTELLINX BALTICS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.