Rohkema info nägemiseks:

ALLINGIRI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud personaalsete tantsuriiete ja kvaliteetsete tarvikute loomisele, olles pühendunud igale tantsuhuvilisele alates võistlustantsijatest kuni iluuisutajateni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

ALL 2 DANCE avab ukse unistuste tantsuriiete maailma, kus iga soovija võib särada staarina, olles uhke oma ainulaadsete ja kvaliteetsete riiete üle. Meie missiooniks on pakkuda isikupärast lähenemist, uudseid lahendusi ja kogeda seda erilist \"vauu\" efekti igas loodud tantsuriides.

Me ei piirdu pelgalt kangaste kokkusegamise või kingade müümisega. Särav Tantsumaailm loob personaalse ja täiusliku terviku koos Sinuga. Kas oled võistlustantsija, iluvõimleja, iluuisutaja või lihtsalt tantsuhuviline algajast professionaalini, meie valikus on midagi kõigile. Oleme kodus nii traditsioonilistes kui ka moodsates tantsustiilides, aidates Sul leida just selle õige kostüümi, mis toob esile Sinu unikaalsuse ja elegantsi.

Külasta meie veebipoodi või astu läbi meie salongist aadressil Ilmatsalu 34, Tartu. Meie professionaalne meeskond on alati valmis Sind aitama ja nõustama, et leida täpselt see, mida vajad, et oma tantsuetenduses särada.

Kui mõni meie toode Sind huvitab, kuid Sa ei saa ise kohale tulla, ära muretse. Anna meile lihtsalt teada, sest me liigume pidevalt võistlustel ning saame soovitud toote proovimiseks kaasa võtta, kus iganes Eestis Sa asud. See võimaldab Sul enne ostu alati järele proovida eriti olulisi asju, näiteks jalatseid, tagades, et Sinu valik on täiuslik.

Kasvatame tantsukiret ja unistuste täitumist, tuues Sinuni kõige kvaliteetsemad ja ainulaadsemad tantsuriided ning tarvikud. Meie eesmärk on muuta Sinu tantsuelamus erakordseks, olgu tegemist siis suurte võistluste lava või lihtsalt tantsustiilide avastamisega.

Ära lase oma tantsuunistustel oodata! Võta meiega ühendust juba täna ja aitame Sul leida täiusliku tantsuriietuse, mis rõhutab Sinu elegantsi ja enesekindlust tantsupõrandal. Oleme siin, et muuta Sinu tantsukogemus säravaks ja meeldejäävaks. Koos loome unustamatuid hetki tantsumaailmas!

Tutvuge meie tootevalikuga juba täna!


KONTAKT

ALLINGIRI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Pille O.

Väga hea valikuga pood.

- Lauri P.

Kõik tütre kleidid on sealt pärat. Suurpärane valik

- Heiki A.

Meeldiv teenindus ja korralikud tooted.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

ALLINGIRI OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte peamised tegevusvaldkonnad, toote- ja teenuste grupid Allingiri OÜ tegeles 31.01.2023.a lõppenud majandusaastal tantsu - ja treeningriiete valmistamise, tantsutarbete jaemüügiga ja kangaste tellimuste vahendamisega koos konsultatsioonidega tarnijatelt üle maailma. Allingiri OÜ omab kaubamärki " All2dance" sloganiga - "... when quality does matter". Allingiri OÜ on mitmete kõrge kvaliteediga ja unikaalsete kangaste maaletooja ning hetkel maailma suurima ja enim hinnatud jalatsitootja BD DANCE esindaja Eestis, Soomes, Rootsis, Norras, Lätis. Tunnustatud esindaja maailma suurimate

Dropdown

kõik artiklid

Crinoline / Krinoliin

Pakume Teile materjali KRINOLIIN (ingl. crinoline, horsehair braid, soft boning), mida kasutatakse enamasti pidulike kleitide seeliku koheva mulje loomiseks. Al
ssb.ee
Pakume Teile materjali KRINOLIIN (ingl. crinoline, horsehair braid, soft boning), mida kasutatakse enamasti pidulike kleitide seeliku koheva mulje loomiseks. Algselt oli krinoliin kasutusel ballikleitidel ja tähendas tegelikult raamile punutud konstruktsiooni, mis kaeti hiljem pealisseelikuga. Välimuselt oli selline kleit uhke, kuid kasutajale äärmiselt ebamugav. Tänaseks on tehnoloogia ja materjalid edasi arenenud ja sama tulemus saavutatakse punutud polüester kanga või paelaga.  Meie valikus on kõrge kvaliteediga toodang, mida valmistatakse 59 baastoonis ja midaon võimalik erinevates

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.