Rohkema info nägemiseks:

KUUSIKU TURISMITEENUSED OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 708; jälgijaid - 32. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta KUUSIKU TURISMITEENUSED OÜ kohta arvamuslugu!"

KUUSIKU TURISMITEENUSED OÜ hetkeolukord

Juba 708 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 32 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,7 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Kuusiku Turismiteenused OÜ 2022 aruandeaasta müügitulu ettevõttlusest moodustas kokku 65,5 tuhat eurot, selles päikeseenergia tootmine 54,9 tuhat eurot ning muudest teenustest 10,6 tuhat eurot.

2022 aruandeaastal investeeriti põhivarasse 2,1 tuhat euro. 2023 aastaks suuri investeeringuid põhivarasse planeeritud ei ole.

2022 aastal töötas Kuusiku Turismiteenused OÜ keskmiselt 2,8 töötajat, kellele maksti töötasusid 24,8 tuhat eurot ning sotsiaalmakse 8,1 tuhat eurot.

2022 aruandeaastal Kuusiku Turismiteenused OÜ juhatusele liikmetasu ei maksnud.

24. veebruaril 2022 alustas Venemaa laialdast sõjalist rünnakut Ukraina vastu. Selle tulemusena on Euroopa Liidu, Ameerika Ühendriikide,

Suurbritannia ja teiste riikide poolt kehtestatud mitmeid sanktsioone Venemaale ja Valgevenele. Hetkeolukord on ebakindel ja kiiresti muutuv, millest tulenevalt ei ole võimalik anda kvantitatiivseid hinnanguid sõja võimaliku mõju kohta ettevõttele.

Aruande koostamise ajal valitseva olukorra põhjal hindame, et sõjast tingitud muudatused majanduskeskkonnas ei avalda olulist mõju ettevõtte tegevuse jätkuvusele.

2023 aastal jätkatakse samadel tegevusaladel.

Kuusiku Turismiteenused OÜ juhatuse hinnangul on ettevõte jätkuvalt tegutsev majandusüksus.

Peamised finantsnäitajad: 2022 2021

Maksevõime üldine tase: (käibevara / lühiajal. kohustused) 1,98 4,88

Üldine võlasuhe:(kohustused/ koguvara) 0,7 0,97

KUUSIKU TURISMITEENUSED OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.