Rohkema info nägemiseks:

BIOFORCE EBAVERE OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1576; jälgijaid - 22. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta BIOFORCE EBAVERE OÜ kohta arvamuslugu!"

BIOFORCE EBAVERE OÜ hetkeolukord

Juba 1576 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 22 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Bioforce Ebavere OÜ on Ebaveres asuv ettevõte, mis tegeleb biometaani tootmisega.

Tootmiseks vajalikud toorained kogutakse ümberkaudsetest farmidest ning erinevatest toiduainetööstustest, edendades sellega piirkonnas ringmajanduse põhimõtteid ning propageerides "rohelist" ettevõtlust.

2022. aastal algasid Bioforce Ebavere OÜ ehitustööd, mis eelduslikult kestavad 2023. juunini.

Jaama käivitamine pärast ehitustööde lõppu võib võtta aega kuni 6 kuud täisvõimsuse saavutamiseni. Biometaani kavatsetakse tarnida Bioforce Infra OÜ-le CNG transpordikonteinerites, mida kasutatakse Tallinnas sõitvate gaasibusside jaoks.

Kuna biometaani tarbimine Eestis on endiselt suurem kui tootmine, siis ei näe Bioforce

Ebavere OÜ probleemi gaasi realiseerimisega. Bioforce Infra OÜ plaanib kogu surugaasi tankimise üle viia biometaanile, eriti arvestades Ukraina-Vene sõda ning sellest tulenevat maagaasitarnete võimalikke probleeme, sellest tulenevalt näeb Bioforce Ebavere OÜ veelgi biometaani nõudluse kasvu. Selline ülemineku eesmärk aitab ka teistel kohalikel biometaanijaama arendajatel saada pikaajalise kindluse äriplaanide elluviimisel.

Laenude intressimarginalide tõusuks, eelkõige võimaliku Euribori kasvuks, on ettevõte valmistunud, kuid selline kiire kasv nagu on olnud 2022. aastal sunnib ka mõningaid investeeringuid ümber vaatama.

Bilansipäeva järgselt on Bioforce Ebavere OÜ investeerinud jätkuvalt biometaani jaama ehitusse ning lähitulevikus planeeritakse investeerida Eesti Gaasivõrguga liitumisse, et osaliselt oleks võimalik biometaani sisestada kohalikku maagaasi jaotusvõrku. Samuti planeeritakse rajada CNG tankimise võimekus tehase lähedal asuvas Kaarma tanklas.

Bioforce Ebavere OÜ kuulub Bioforce Group OÜ kontserni ning seetõttu on plaanis rakendada samu ESG-põhimõtteid, mis on juurutatud teistes kontserni ettevõtetes. Bioforce Group OÜ jaoks on oluline juurutada keskkonnaalased, sotsiaalsed ja jätkusuutliku juhtimisega seotud põhimõtted igapäevases tegevuses ning ka tulevaste äriplaanide arendamisel. Allpool toodud

ESG eesmärgid on valitud Bioforce Group OÜ jaoks kõige olulisemateks: 7. eesmärk: tagada kõigile taskukohane, kindel, kestlik ja kaasaaegne energia 11. eesmärk: muuta linnad ja asulad kaasavaks, turvaliseks, kohanevaks,

BIOFORCE EBAVERE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.