Rohkema info nägemiseks:

MSA ELEKTER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1876; jälgijaid - 12. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MSA ELEKTER OÜ kohta arvamuslugu!"

MSA ELEKTER OÜ hetkeolukord

Juba 1876 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 15 korda.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Meelis Anton (15.04.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte põhitegevusalaks on elektriinstallatsiooni tööd uutel ning rekonstrueeritavatel ehitusobjektidel ning elektrikäidu teenuse osutamine.

Aruandeaastal täitus osaühingul MSA Elekter 12 tegevusaasta. Ettevõte aruandeperioodi müügitulu oli 872 tuhat eurot. Müügitulu suurendas erakorraliselt vahendustegevuse käive 143 tuhat eurot, mis ei ole püsiva iseloomuga.

Ettevõte on igal aastal järjepidevalt kasvatanud oma müügitulu ning on töötanud kasumlikult. Erandiks oli ainult 2020.aasta, mil Covid-19 viiruse levikust tingitud piirangud mõjutasid negatiivselt müügitulu ja ettevõte lõpetas majandusaasta oma tegevuse ajaloo jooksul erandlikult suure kahjumiga.

Ettevõte ei ole viimastel aastal teinud olulisi investeeringuid ning ka järgmiseks majandusaastaks ei ole tehtud investeerimisplaane. Ettevõte jätkab valitud suunda, et objektide teenindamiseks vajalikke transpordivahendeid kasutataks kasutusrendilepingute alusel selmet põhivara soetusele. Samuti ei ole juhatuse poolt planeeritud järgmiseks majandusaastaks algatada olulisi arendustegevuse projekte ning nendega seotud väljaminekuid.

Aruandeperioodil on korrigeeritud 3 ostja nõuete bilansilist väärtust ebatõenäoliselt laekuvate nõuete allahindlussumma võrra, millised on kajastatud tuluna aruandepeioodil ja aruandeperioodile eelneval aastal.

Aruandeperioodil on laekunud 1 eelmisel perioodil ebatõenäoliseks tunnistatud nõue ning nõude laekumise summa võrra on vähendatud aruandeperioodi kulusid.

Bilansipäeva seisuga töötab ettevõttes töölepingu alusel 6 töötajat. Töötajate arvu ei ole plaanis järgmisel majandusaastal suurendada.

Ettevõtte tegevust juhib üheliikmeline juhatus. Aruandeperioodil juhatusele makstud tasu on kajastatud aastaaruande lisades.

MSA ELEKTER OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.