Rohkema info nägemiseks:

KATEVARA OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2436; jälgijaid - 10. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KATEVARA OÜ kohta arvamuslugu!"

KATEVARA OÜ hetkeolukord

Juba 2436 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

Katevara OÜ on spetsialiseerunud peamiselt Ida-Virumaa piirkonnas katuste ja fassaadide ehitamisele. Tulevikus loodame tugevdada turupositsiooni ja laiendada tegevust. Uue valdkonnana tegeleme aktiivselt katusetöödega seotud materjalidele taaskasutamise, väärindamisesse ja ringmajandusse suunamiseks lahenduste leidmisega. KATEVARA OÜ juhtkond usub, et võtmesõnaks on spetsialiseerumine ja kvalifikatsioon. Meie eesmärkideks on rohemajandamine, effektiivsus ja valdkonnapõhise profesionaalsuse tõstmine ning valmidus turu muutusteks. Eriolukorra puhul oleme valmis rakendama kiirreageerimisega maksimaalset kokkuhoidu . Juhtkond kasutab igakuiste kulude katmiseks kulude kokkuhoiuga saavutatud vahendeid.

KATEVARA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.