Rohkema info nägemiseks:

FINSOR SC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 358; jälgijaid - 1. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta FINSOR SC OÜ kohta arvamuslugu!"

FINSOR SC OÜ hetkeolukord

Juba 358 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,7 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Finsor SC asutati 2010 aasta novembris ja lõppenud majandusaasta oli osaühingule teine aktiivne tegevusaasta.

1. Peamised tegevusvaldkonnad, toodete ja teenuste grupid.

2010.aasta novembrist alustas OÜ Finsor SC oma reaalset majandustegevust, millal alustati ettevalmistustöid tootmise ülessättimiseks tangainete valmistamiseks. 2011. aruandeaastal renditi lao- ja tootmisruumid Viljandimaal Suure-Jaani vallas

Kobruvere külas.

Ettevõte on asunud 2011. tegevusaastast alates tegelema tangainete tootmisega ning lisaks pakutakse teenustöid teravilja töötlevate masinate remondil ja hooldamisel.

2012.a. OÜ Finsor SC käitlemisettevõttele omistati Veterinaar- ja Toiduameti poolt tunnustus nr.2874 tangainete käitlemiseks.

Ettevõte täitis 2013. aastal endale võetud eesmärgi saada tunnustus oma käitlemisettevõttele mahepõllumajanduslike (ÖKO) käitlevaks ettevõtteks.

Ettevõttele väljastati 14.11.2013.a. Veterinaar- ja Toiduameti poolt tõendav dokument nr.519 - mahepõllumajanduslike toodete ettevalmistamine: teraviljatooted, herned.

Alates 2020.a. OÜ Finsor SC ei tegele enam tangainete valmistamisega ja entud tegevus on asendunud saagijärgse tegevusega ehk erinevate seemneviljade sorteerimine, puhastamine ja liigitamine ning pakendamine. Kaasa arvatud sertifitseeritud seemnepartiid.

2. Peamised finantssuhtarvud majandusaasta ning selle eelnenud majandusaasta kohta ning nende arvutamise metoodika.

2022. aastal moodustas OÜ Finsor SC müügitulu 50 000 EUR. Ettevõtte 2021. aasta kasum moodustas 37 532 EUR.

3. Tegevjuhtkonna ja kõrgema juhtkonna liikmetele aruandeaastal arvestatud tasud ja muud olulised soodustused, samuti nendega seotudpotentsiaalsed kohustused ning töötajate tasu üldsumma ja keskmine töötajate arv majandusaastal.

OÜ Finsor SC keskmine töötajate arv aruandeaastal oli 0.

4. Raamatupidamise aastaaruande koostamise perioodil toimunud olulised sündmused, mis ei kajastu raamatupidamise aastaaruandes, kuid mis oluliselt mõjutavad või võivad mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi.

Aastaaruande koostamisperioodil ei ilmnenud juhtkonna hinnangul täiendavalt selliseid sündmusi, mis võiksid mõjutada oluliselt järgmiste majandusaastate tulemusi.

FINSOR SC OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.