Rohkema info nägemiseks:

RESTATE PROPERTY ADVISORS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
RESTATE on kinnisvaraarendusettevõte, kes loob kaasaegseid ja innovaatilisi hooneid ning terviklikke ärikeskkondi, olles eelkõige spetsialiseerunud kinnisvaraarendusele, projektijuhtimisele, nõustamisele, vahendustegevusele ja varahaldusele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõtte südameks on kinnisvara, kuid meie hingeks on kirg. Aastast 2009 oleme loonud üle 60 000 m² kaasaegseid kaubandus-, kontori-, lao- ja elamupindu, millest 38 000 m² on hetkel arenduses, tähistades meie pidevat pühendumist uuenduslikkusele ja jätkusuutlikkusele.

Meie eesmärk on pakkuda mitmekülgseid lahendusi kinnisvaraarenduses, projektijuhtimises, ostu-müügi protsessides, üürikorralduses ja varahalduses. Oleme teerajajad, kes suhtuvad austusega keskkonda ja hindavad energiasäästlikku arhitektuuri. Klientidele loome alati vajaduspõhiseid ja uuenduslikke lahendusi.

Meie tiim on tuntud ägedate ja edukate projektide poolest, suhtudes austusega keskkonda ning panustades arhitektuuri, funktsionaalsusse ja jätkusuutlikkusse. Aastatepikkune kogemus kinnisvaraalases nõustamises, müügis, üüris ja vahendamises. Koostööpartneritega head suhted, asjatundlik meeskond ning aus ja sihikindel tegutsemine tagavad klientide rahulolu.

Kvaliteetne varahaldus ühendab investorsuhete hoidmise, kinnisvara väärtuse säilitamise ja kasvatamise, ning haldamise ja korrashoiu. Pakume professionaalset varahalduse teenust, hoolitsedes kliendi vara eest kui oma.

Juba aastaid oleme pakkunud võimalust investeerida kinnisvarasse, teenides stabiilset ja suurepärase tootlusega tulemust alates 15% aastas. Meie pikaajaline kogemus ja spetsialistide meeskond tagavad alati parima tulemuse, kindlustades oodatud tootlikkuse klientidele.

RESTATE - Kinnisvara, mis ületab ootused ja loob tulevikku.

UURI LISAKS

RESTATE PROPERTY ADVISORS OÜ kontaktid

Solo Stock Office on valmis sissekolimiseks

StockOffice pakub ainulaadset ärilahendust Solo Stock Office nimelises ärihoones Lasnamäel. Silmapaistva arhitektuuri ja mitmekülgsete pindadega ärihoone integreerib endas kontori, lao ja esinduse funktsioonid, luues nii tõhusa ja multifunktsionaalse ärikeskkonna. Hoone esimesel korrusel paiknevad esinduslikud kaubandus- ja teeninduspinnad koos soojustatud laopindadega tagaosas. Teisel korrusel on saadaval erineva suurusega büroopinnad, millele lisavad väärtust rõdud, kus töötajad saavad nautida kohvi ja värske õhu eeliseid. StockOffice esindab kolm-ühes lahendust, ühendades lao, kontori ja

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.