Rohkema info nägemiseks:

SERGIO HAIR EXTENTION OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 633; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 9+ "Kirjuta SERGIO HAIR EXTENTION kohta arvamuslugu!"

SERGIO HAIR EXTENTION OÜ tegevusaruanne 2022

Sergio Hair Extention OÜ on asutatud 2010 aastal. Samal aastal alustati majandustegevusega ning siiani on põhitegevuseks juuksuri- ja iluteenused. Navy studio on üks suurimaid ilu- ja koolituskeskusi Eestis. Meie eripäraks on personaalne ja kvaliteetne teenindus. Pakume juuksuri-, jumestus- ning maniküüri teenuseid. Lisaks ilukeskusele on meil suur koolituskeskus. Meie missiooniks on pakkuda inimestele kõrgkvaliteedilist juuksuri-, meigi-, maniküüriteenuseid. Meie tõekspidamise taga on siiras uskumus, et privaatne ja kvaliteetne teenindus tagab kliendi rahulolu ning pakub rõõmu ja naudingut.
Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Forlle’d tõestatud vananemisvastane mõju

Jaapani tehnoloogia Forlle’d tõestatud vananemisvastane mõju ja naha kvaliteedi taastamine Forlle’d EELISED Forlle’d pakub kõrgtehnoloogilist professionaalset k
navystudio.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.