Rohkema info nägemiseks:

TALLINNA PEREARSTIKESKUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1732; jälgijaid - 35. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TALLINNA PEREARSTIKESKUS OÜ kohta arvamuslugu!"

TALLINNA PEREARSTIKESKUS OÜ hetkeolukord

Juba 1732 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 35 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,4 punktiga ja kommenteeritud 15 korda.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Tallinna Perearstikeskus asutati Tallinna Linnavolikogu 16. detsembri 2010 otsuse nr. 296 alusel. Osaühingu põhitegevusalaks on üldarstiabi osutamine. Osaühing registreeriti äriregistris 12. jaanuaril 2011. Seisuga 31. detsember 2022 oli osaühingu äriregistris registreeritud osakapital 2500 eurot. Osaühingu ainuomanikuks on Tallinna linn.

Põhitegevust alustas osaühing 2. mail 2011 Nõmme tervisekeskuse ruumides Jaama tn 11. Osaühing avas 2013. aastal teise perearstikeskuse

Haabersti tervisekeskuse ruumides Õismäe tee 179, aastal 2018 avati üksused kesklinna Lastepolikliiniku ruumides, aadressil Ravi tn 27 ning

Mustamäe tervisekeskuses, aadressil Ehitajate tee 27.

2022. aastal jätkas osaühing esmatasandi tervishoiuteenuse pakkumist vastavalt tervisekeskuse mudelile, tagades kohustuslike lisateenuste osutamise. Perearstikeskuse põhieesmärgiks on kvaliteetse esmatasandi arstiabi osutamine Eesti Haigekassaga sõlmitud lepingu põhiselt, personali koolitamine kõrgkvaliteetse, tänapäeva teadmistest lähtuva teaduspõhise teenuse osutamiseks ja ennetustegevuse teostamise tagamine. Rõhuasetus on aidata kaasa perearstide, õendusabi ja tugispetsialistidega koostöös inimeste tervisetulemi paranemisele, tõhustades ennetavat nõustamist ja diagnostikat. Samuti pakkuda laiemat valikut kaasaegseid teenuseid läbi parema ravikvaliteedi meie keskustes, mis on avatud tööpäeviti kella 8.00 – 18.00.

OÜ Tallinna Perearstikeskus jätkas aastal 2022 seitsme nimistu patsientide teenindamisega. 2022. aasta lõpu seisuga on osaühingus patsientide arv nimistutes kokku 11 602, kellest 861 patsienti on mittekindlustatud. Vabade kohtade arv seitsme nimistu peale kokku on 2437.

Ettevõtte koosseisus oli 2022. aasta lõpul töölepingu alusel töötajaid 37.

Vaatamata järjekordsele kriisiaastale on ettevõttel olnud aastal 2022 olulisi tegevusi, mis on tugevdanud jätkusuutlikkust ja täiendanud raviteenuseid meie keskustes. Tegevused, mida välja tuua on: (cid:127) Tallinna Lastekodu Mustamäe maja – võtsime nimistusse kõik lastekodu patsiendid (ca 21 patsienti) ja määrasime nende teenindamiseks arsti ja kaks pereõde, kes koostöös Tallinna Lastekodu õega tagavad vajamineva teenuse.

(cid:127) Iru Hooldekodu – kõikide klientide nimistusse võtmine, mis aitas lahendada Iru Hooldekodu keerulist perearstiteenuse olukorda.

(cid:127) Ukraina põgenikud – 2022. aasta märtsi algusest alustasime Ukraina põgenike teenindamisega. Meie kollektiivis on ukraina keelt kõnelevaid arste ja õdesid, mis on olnud suureks abiks põgenikele teenuse osutamisel. Kuigi see olukord on andnud märkimisväärselt palju lisatööd õdedele ja arstidele, on praeguseks olukord stabiliseerunud ja Ukraina põgenikud saavad vajaminevat esmatasandi tervishoiuteenust jätkuvalt.

(cid:127) Sõlmisime eellepingu nimistut omava perearstiga, kelle nimistu ühineb OÜ Tallinna Perearstikeskusega 01.01.2023. Lisanduvat nimistut teenindatakse Haabersti keskuses.

(cid:127) Aastal 2022 laiendasime tugiteenuste pakkumist. Lisaks kliinilisele psühholoogile avasime psühhoterapeudi vastuvõtud Nõmmel ja

Mustamäel. Täiendavalt avasime diabeediõe vastuvõtud Mustamäel ja Haaberstis ning lisaks avasime Nõmmel füsioteraapia kabineti. Meie füsioterapeudid võtavad vastu kõigis meie keskustes. Jätkame krüoteraapiateenusega Mustamäel ja Haaberstis.

(cid:127) Sõlmisime osalise ajaga töölepingu pediaatriga, kes teenindab meie nimistute väikelapsi lisaks perearstidele. Nõudlus pediaatri vastuvõttudele on suur ja lisandunud pediaatri vastuvõtud leevendavad perearstide koormust ning imikute ja väikelaste teeninduse efektiivsus paranes märkimisväärselt.

(cid:127) 2022. aasta esimeses kvartalis sõlmisime rendilepingu LääneTallinna Keskhaiglaga lisaruumidele Haaberstis IV korrusel. Sellega lahendasime Haabersti keskuse IV korrusel töötava personali ruumikitsikuse.

(cid:127) Ostsime jääkväärtusega välja aastal 2016-2019 renditud arvutid (sh printerid, monitorid, Software 2016, sülearvutid) 88 seadet.

Jätkasime COVID-19 vaktsineerimistega, koduvisiitidega voodihaigetele, väikelastele, pereõdede patronaažidega 2. elunädalal vastsündinutele, samuti vastavalt sotsiaalsetele vajadustele ka puuetega ja vanemas eas inimestele ning väikelastega peredesse tihedas koostöös linnaosade lastekaitse töötajatega.

Osaühing Tallinna Perearstikeskuse üksustes on võimalik anda vereanalüüse, teha kardiogramme, 24 tunni vererõhu mõõtmist, esmatasandi uneuuringut Apnea Link aparaadiga uneapnoe jm patoloogia selgitamiseks, eriti autojuhi meditsiiniliste tõendite väljastamisel, alates 6. elukuust teha tümpanomeetrilisi uuringuid, selgitada sinusiite UH-sinusscan aparaadiga. Kohapeal kiirdiagnostikaks on võimalik sõrmeotsast määrata

CRP, Hgb, Glyhgb, kolesterooli, teha gripi, streptokokk A kiirteste ja uriini analüüse koos albuminuuriaga. Vajadusel saadetakse patsient samades majades asuvatesse röntgenitesse või eriarstide vastuvõtule. Koostöölepe nii funktsionaaldiagnostika- kui labori osas on Lääne -Tallinna Keskhaiglaga ja SYNLab Eesti OÜ-ga.

Oleme alates aastast 2012 Tartu Ülikooli residentuuri baasiks ja õdede praktikabaasiks Tallinna Tervishoiukõrgkoolile. Aastal 2022 pakkusime praktika läbiviimise võimalust üheteistkümnele õele nii Tallinna Tervishoiukõrgkoolist kui ka Tartu Tervishoiukõrgkoolist. Meie juures olnud praktikantide hulgast oleme kahe pereõega sõlminud töölepingu.

2022. aasta suvekuudel andsime neljale Tartu Ülikooli IV kursuse arstitudengile ja ühele V kursuse arstitudengile võimaluse töötada meie keskustes abiarstidena perearstide juhendamisel. Abiarsti tööd said nad teha vastavalt hetke pädevusele. Nende töötasu finantseerimine oli ettevõtte kanda, Tartu Ülikool ega Haigekassa tudengite abiarstitööd ei rahasta.

TALLINNA PEREARSTIKESKUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.