Rohkema info nägemiseks:

ESPAK PAIDE OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Espak on Eesti suurim, mitmekesiseima kaubavaliku ja soodsaimate hindadega ehitusmaterjalikaupluste kett. Asume 17 erinevas Eesti linnas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Espak on Teie usaldusväärne partner ehitus- ja remonditöödel. Oleme juhtiv ehitus- ja sisustusmaterjalide jae- ning hulgimüügiettevõte Eestis, kes pakub kõike, mida nii ehitaja kui koduomanik vajavad. Meie missiooniks on pakkuda klientidele parimaid ja kaasaegsemaid ehitamiseks ning kodu renoveerimiseks vajaminevaid tooteid ja teenuseid.

Kvaliteetsed ja vastupidavad rauakaubad ehitus- ja remonditöödeks. Stiilsed ja mitmekülgsed viimistluslahendused, mis muudavad teie kodu kauniks ja hubaseks. Kõik ehitustöödeks vajalik alates ehitusmaterjalidest kuni tööriistadeni. Aiandustooted ja kvaliteetsed kodutarbed, mis muudavad teie kodu unistuste oaasiks.

Efektiivsed küte- ja ventilatsioonisüsteemid, mis tagavad teie kodu mugavuse igal aastaajal. Kaasaegsed elektrilahendused ja valgustid, mis lisavad teie kodule soojust ja valgust. Kvaliteetne sanitaartehnika, mis tagab teie kodu hügieeni ja mugavuse. Mitmekesine valik professionaalseid tööriistu, mis muudavad iga ehitustöö lihtsaks ja efektiivseks.

Espaki eeliseks on mitmekesine kaubavalik ja soodsaimad hinnad Eestis. Oleme kättesaadavad 17 erinevas Eesti linnas, et teenindada meie kliente parimal võimalikul viisil.

Pakume ainult kvaliteetseid tooteid usaldusväärsetelt tootjatelt, tagades seeläbi teie ehitusprojekti vastupidavuse ja kestvuse. Meie lai tootevalik tagab, et leiate kõik vajaliku ühest kohast, olgu selleks siis ehitusmaterjalid, sisustustooted või tööriistad. Pakume konkurentsivõimelisi hindu, et teie eelarve püsiks kontrolli all ja saaksite oma unistuste kodu ehitada või renoveerida muretult. Meie asjatundlik ja sõbralik meeskond on alati valmis aitama teid parimate toodete valimisel ja nõustama ehitustöödega seotud küsimustes.

Ootame teid külastama meie lähimat kauplust või võtma meiega ühendust, et leida parim lahendus just teie vajadustele. Espak on teie usaldusväärne partner ehituse maailmas - meiega saate luua oma unistuste kodu reaalsuseks!

Tutvuge tootevalikuga meie kauplustes või veebipoes!

E-POOD

ESPAK PAIDE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina U.

Espaki tootevalik on muljetavaldav, teenindus suurepärane!

- Martin V.

Leidsin siit kõik vajaliku, hinnad olid taskukohased ja teenindus meeldiv.

- Kaire T.

Espakist saan alati kvaliteetseid materjale ja asjatundlikku nõu.

Seinte efektvärvimine on ühtemoodi nii põnev kui loominguline protsess - ESPAK

  Küllap oled Pinterestis  või sisustusajakirjades kohanud ilusaid efektseintega kaunistatud kodusid ja mõelnud, et kindlasti nõuab see suurt pingutust või kallist meistrit kes sellise tulemusega hakkama saaks. Tehnikaid on tõesti palju ja võimalusi samuti....

Dropdown

kõik artiklid

Kanalisatsioonilahendus hajaasustusega piirkondadesse - ESPAK

Kui elate hajaasustusega piirkonnas või on plaanis püstitada oma maalapile väikemaja, kuhu nädalalõppudel pageda, siis tuleb mõelda ka veidi materiaalsematele a
ssb.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.