Rohkema info nägemiseks:

TEHNIKALABOR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud arvutite, nutiseadmete ja elektroonikaseadmete remondi- ning hooldusteenustele. Lisaks pakutakse kohandatud arvutiehitust ning nõustamist IT-valdkonnas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast TEHNIKALABOR OÜ maailma, kus tehnoloogia kohtub meisterlikkusega. Meie teekond algas lihtsa, kuid võimsa pühendumusega: pakkuda erakordset kvaliteeti igas kliendikogemuses. Aususele ja usaldusväärsusele rajatud vundamendil oleme end kehtestanud kui kõigi teie tehniliste vajaduste asjatundjaid.

TEHNIKALABOR OÜ spetsialiseerub arvutite remondile ja hooldusele, tagades, et teie seadmed on alati tipptasemel seisukorras. Sülearvutitest lauaarvutiteni ja tahvelarvutiteni, meie osavad tehnikud toovad teie seadmetele elu tagasi. Kuid meie oskusteave ei lõppe siin; oleme ka elektroonikaseadmete remondi meistrid, valmis igaks väljakutseks.

Mängusõpradele valmistame võimsaid mänguarvuteid, mis pakuvad võrdlematut jõudlust. Ja professionaalidele koostame vastupidavad tööjaamad, mis on kohandatud kõrge nõudlusega ülesanneteks nagu videoredigeerimine. Meie kirg tehnoloogia vastu ajendab meid pakkuma suurepärasust kõiges, mida teeme.

Probleemid nutiseadmetega? Meil on kõik kaetud põhjalike remondi- ja hooldusteenustega. Vajate tarkvarauuendust või lahendust nendele tüütutele tarkvaraprobleemidele? Meie meeskond on selleks valmis. Lisaks oleme alati siin, et pakkuda väärtuslikke nõuandeid kõiges, mis puudutab IT-d.

Meie asjatundlikkus ulatub ka digitaalsest maailmast kaugemale. Taastame LCD- ja plasmatelerid nende endise hiilguse juurde ja tagame, et ükski elektroonikaseade ei jääks tähelepanuta. Aastatepikkuse kogemusega autoelektroonika remondis suudame enesekindlalt tegeleda näiteks armatuurlaua klasterite ja kliimaseadmete juhtplokkidega.

Kuid ärge võtke meie sõnu lihtsalt uskumiseks. Meie rahulolevad kliendid, nagu Maire Kurgpõld firmast PuhastusLux OÜ, kiidavad meie väga professionaalset teenindust ja kvaliteetseid tooteid. Ja hinnatud õpetaja Kalev Vaidla võib kinnitada meie poolt talle ehitatud lauaarvuti tipptasemel jõudlust.

Liituge meie rahulolevate klientide hulka ja kogege TEHNIKALABOR OÜ erinevust. Olgu teil vaja remonti, kohandatud ehitust või lihtsalt sõbralikku nõu, me oleme teie jaoks olemas. Usaldage meid, et hoida teie tehnika tipptasemel – sest me armastame seda, mida teeme, ja me teeme seda hästi.

Uurige meie teenuseid ja alustagem teekonda optimaalse jõudluse ja usaldusväärsuse poole. Tere tulemast TEHNIKALABOR OÜ-sse – kohta, kus teie tehnika saab väärilist hoolt.

Kontakt

TEHNIKALABOR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kertu L.

Väga rahul oma arvutiehitusega, täpselt selline, nagu soovisin!

- Mark K.

Kiire ja tõhus lahendus minu nutitelefoni probleemile!

- Priit S.

Asjalik ja professionaalne lähenemine!

Kuidas tuvastada ja lahendada arvuti ülekuumenemise märke?

Tehnoloogia muutub meie igapäevaelus üha olulisemaks, seega on meie arvutite jõudlus tähtsam kui kunagi varem. Olgu sa tehnoloogiaentusiast, hardcore mängur või professionaal, kes sõltub oma töös arvutist, oskus mõista, millal otsida professionaalset abi, võib säästa aega, raha ja frustratsiooni. Siin on viis kindlat märki, et sinu arvuti võib vajada TEHNIKALABOR OÜ parandusteenuste ekspertkäsitlust. Sage kokkujooksmine ja Sinine Surmaekraan (BSOD) Sinise Surmaekraaniga kohtumine võib olla häiriv. See kriitiline tõrge, kus sinu arvuti näitab sinist ekraani koos veakoodiga, viitab sageli

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida sobivaid komponente mänguarvuti ehitamiseks, mis vastaksid teie mänguvajadustele?

Mänguarvuti ehitamine on põnev teekond, mis ühendab kohandamise põnevust ja jõudluse optimeerimise rahulolu. See on protsess, mis võimaldab teil kohandada iga s
ssb.ee
Mänguarvuti ehitamine on põnev teekond, mis ühendab kohandamise põnevust ja jõudluse optimeerimise rahulolu. See on protsess, mis võimaldab teil kohandada iga süsteemi aspekti vastavalt teie konkreetsetele mänguvajadustele ja eelistustele. Mänguarvuti põhikomponentide mõistmine CPU on teie arvuti aju, mis vastutab juhiste täitmise ja andmete töötlemise eest. Mängimiseks võib võimas CPU oluliselt parandada jõudlust, eriti CPU-intensiivsetes mängudes. GPU on kriitilise tähtsusega piltide ja video renderdamiseks. Kvaliteetne GPU tagab sujuva kaadrisageduse ja kõrge resolutsiooniga graafika

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.