Rohkema info nägemiseks:

HELITEX FINANTS OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud maksukohustuste täitmisele, täpsele finantsaruandlusele ja kulude optimeerimisele, aidates ettevõtetel saavutada finantsiline edu ja tõhustada oma protsesse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kui otsite usaldusväärset ja kogenud raamatupidajat oma ettevõttele, korteriühistule või avalik-õiguslikule asutusele, siis olete jõudnud õigesse kohta. Meie 30-aastase kogemusega raamatupidaja pakub professionaalset raamatupidamisteenust, mis on kättesaadav alates vaid 30 eurost ja ilma liitumistasuta.

Meie Teenused Korteriühistutele:

  • Kuni 150 korteri arvete koostamine.
  • Laenuarvestus.

Korteriühistutel on oma erilised vajadused, ja meie oleme siin, et neid täita. Meie raamatupidaja aitab teil hoida kõik finantsasjad korras, tagades, et arved saavad õigeaegselt välja saadetud ning laenudega seotud arvestused on täpseid ja selgeid.

Meie Teenused Ettevõtetele:

  • Deklaratsioonide esitamine.
  • Aruannete koostamine.
  • Palgaarvestus töövõtjatele.

Ettevõtjate ja ettevõtete jaoks pakume laia valikut raamatupidamisteenuseid, mis aitavad teil täita oma maksukohustusi, koostada olulisi finantsaruandeid ja tagada, et teie töötajad saavad õigeaegselt ja täpse palga.

Meie Teenused Avalik-õiguslikele Asutustele:

  • Raamatupidaja kohapeal.
  • E-arved.
  • Saldoandmikud.

Avalik-õiguslikud asutused vajavad erilist tähelepanu finantsjuhtimisel, ja meie raamatupidaja on teie partneriks, et hoida kõik dokumendid korras ning tagada, et kõik arved ja e-arved on täpsed ja õigeaegselt esitatud.

Meie raamatupidaja omab rohkem kui 30 aastat kogemust raamatupidajana. Alates 2005. aastast oleme tegutsenud ettevõtjana, andes meile ainulaadse arusaama ettevõtete vajadustest. Meie eesmärk on alati pakkuda tippkvaliteeti ja hoida end kursis viimaste seaduste ja nõuetega, mis mõjutavad raamatupidaja tööd.

Üks meie suurimaid tugevusi on laiapõhjaline kogemus erinevates valdkondades, sealhulgas omavalitsused, sihtasutused, riigiasutused, äriühingud, korteriühistud ja mittetulundusühingud. See tähendab, et me mõistame erinevate klientide erivajadusi ja suudame neile pakkuda just neile sobivaid lahendusi.

Kui otsite usaldusväärset ja kogenud raamatupidajat, kes suudab teie ettevõtte, korteriühistu või avalik-õigusliku asutuse finantsasjad korda seada, siis võtke meiega ühendust. Oleme valmis leidma parima lahenduse teie vajadustele ning aitama teil saavutada finantsedu.

Ärge jätke olulisi raamatupidamisülesandeid juhuse hooleks. Valige meie kogenud raamatupidaja teenused ja tehke kindlaks, et teie finantsasjad on alati korras. Teie edu on meie edu!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

HELITEX FINANTS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria T.

Olen olnud HELITEX OÜ klient juba mitu aastat ning nende raamatupidamisteenused on olnud lihtsalt suurepärased. Nad on alati täpsed ja professionaalsed ning aitavad meil meie ettevõtet tõhusalt hallata.

- Marko M.

Korteriühistu juhtimine võib olla keeruline ülesanne, kuid HELITEX OÜ on teinud selle meie jaoks palju lihtsamaks. Nende teenused on aidanud meil paremini jälgida meie finantse ja tagada, et kõik arved ja laenud on alati korrektselt haldatud. Soovitan soojalt!

- Anu T.

Nende kohapealne raamatupidaja on olnud suurepärane partner meie finantsprotsesside haldamisel ja nende e-arve lahendus on meid tõesti aidanud. Suurepärane ettevõte!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

HELITEX FINANTS OÜ tegevusaruanne 2022

Helitex Finants OÜ on ettevõte, mis loodi 2011. aastal, pühendudes peamiselt raamatupidamisteenuste pakkumisele. Selle firma asutamisest saadik on selle peamine eesmärk olnud pakkuda kvaliteetseid raamatupidamisteenuseid, mis vastavad klientide vajadustele ja ootustele. Helitex Finants OÜ on tuntud oma pühendumuse ja professionaalsuse poolest, pakkudes teenuseid erinevatele sektoritele. Raamatupidamisteenuseid pakutakse laiale klientuurile, sealhulgas riigiettevõtetele, äriühingutele ja kolmandale sektorile. Helitex Finants OÜ on pühendunud oma klientide vajaduste rahuldamisele, pakkudes

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas kogenud raamatupidaja aitab korteriühistutel raha säästa

Korteriühistu juhtimine pole kunagi olnud lihtne ülesanne. Iga korteriomanik loodab, et nende raha kasutatakse tõhusalt ja läbipaistvalt, kuid kui tegemist on f
ssb.ee
Korteriühistu juhtimine pole kunagi olnud lihtne ülesanne. Iga korteriomanik loodab, et nende raha kasutatakse tõhusalt ja läbipaistvalt, kuid kui tegemist on finantsasjade haldamisega, võivad asjad keeruliseks minna. Just siin astume meie, kogenud raamatupidaja teenused, pilti. Kogenud raamatupidaja roll korteriühistu jaoks on palju enamat kui lihtsalt numbrite kokkupanek. See on üks võtmekomponente, mis võimaldab korteriühistul raha säästa ja finantsprotsesse tõhustada. Kuidas me seda teeme? Laseme selles artiklis valgustada. Korteriühistud koosnevad mitmest korteriomanikust, kelle

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.